Kassier, offline digitaal huishoudelijk boek

Treasurer is een digitaal grootboek waarmee u uw inkomsten en uitgaven kunt bijhouden. Dit digitale programma van Windows kan aan meerdere bankrekeningen worden gekoppeld. Daarnaast kan het bijvoorbeeld ook budgetteren. Hoe werkt Treasurer en wat zijn de voordelen van het gebruik ervan?

Wat doet een kassamedewerker?

Treasurer is geschikt voor Windows en heeft de volgende eigenschappen:

Inzicht in het inkomsten- en uitgavenmodel

De penningmeester geeft inzicht in uw inkomsten- en uitgavenpatroon. U kunt meerdere bankrekeningen koppelen aan het programma waarvan hij een overzicht geeft. Het blijft alleen om de verschillende goederen te noemen waarmee inkomsten en uitgaven worden verdeeld.

Budget planning

Kassier kan worden gebruikt voor eenvoudige budgettering. Op basis van uw per post verzonden budget/budget maakt de penningmeester een prognose van uw toekomstige saldo, resultaten en bestedingen.

Rapporten

De kassier kan verschillende rapporten maken om u inzicht te geven in hoe u ervoor staat. Je kunt denken aan:

Interactieve grafieken

De kassier kan grafieken en cirkeldiagrammen maken van uw huidige saldo, zowel maandelijks als dagelijks. Zo zie je in één oogopslag of je nog binnen je budget zit.

Op je mobiele telefoon of tablet

Treasurer is geschikt voor gebruik op iPhone, iPad en alle Android-apparaten. Het rapport kan op een computer worden gepubliceerd, waarna het anoniem wordt opgenomen in de Treasury-database. Daarna kan het rapport alleen worden bekeken met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnaam en wachtwoord worden versleuteld verzonden, zodat ze niet kunnen worden opgehaald.

Via je telefoon of tablet kun je bijvoorbeeld in de winkel zien hoeveel je nog te besteden hebt aan boodschappen voor de maand.

Hoeveel betaalt een kassier?

Het programma kost eenmalig €29,95 en is te bestellen via hun website. Je kunt het programma hier ook 15 dagen gratis uitproberen. Bugfixes zijn gratis na aankoop, nieuwe software-updates kunnen met korting worden gekocht.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Treasurer?

Tip: Door regelmatig uw grootboek bij te werken, houdt u uw budget goed in de gaten en heeft u een goed overzicht van uw financiële situatie. Dit kan onnodige aankopen en onverwachte roodstand voorkomen!

Penningmeester is een zeer goede keuze voor een offline digitaal huishoudboekje. Het is een overzichtelijk en overzichtelijk programma dat inzicht geeft in uw financiële situatie. Dit helpt u te budgetteren en onverwachte te hoge uitgaven te voorkomen. De mogelijkheid om meerdere bankrekeningen aan het programma te koppelen zorgt voor een compleet financieel overzicht.€