Investeringsgarantie, veilige investering?

Een veilige investering garanderen? Geld investeren, aandelen kopen en met winst verkopen, rijk worden met investeringen… Dit is de droom van velen. Beleggingen hebben ook een licht risicovolle nasmaak. Is het veilig om uw geld te beleggen? Er zijn risico’s aan verbonden… dus nu is het een gegarandeerde investering. Hoe werkt het? Met een gegarandeerde belegging kunt u kiezen uit verschillende fondsen. De verschillen zitten vaak in de looptijd, de uiteindelijke garantie, het maximaal en minimaal te behalen rendement op lange termijn en het gebied waarin wordt geïnvesteerd.

Garantie investering
. Het woord ‘garantie’ wekt natuurlijk veel vertrouwen en
investeringsgarantie
bieden inderdaad meer zekerheid dan conventionele investeringen en de te behalen rendementen kunnen goed maar ook tegenvallen. Garantiebeleggers krijgen aan het einde van de looptijd een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het geïnvesteerde geld. De beleggingsproducten waarin ze beleggen zijn zorgvuldig ontworpen en vereisen weinig beleggingsinzicht. De behoefte van mensen om winst te maken door te investeren is groot. Mensen beleggen graag veilig. Het geld dat je op de bank spaart geeft alleen rente, maar meer zekerheid. Sparen in een beleggingsfonds kan snel winst en aanzienlijk rendement opleveren. Maar de winst kan natuurlijk tegenvallen.

Investeringsgarantie, hoe werkt het?

Let bij het sluiten van een overeenkomst voor deelname aan gegarandeerde beleggingen vooral op de eindtijd van de overeenkomst. Er is meestal een minimale lidmaatschapsperiode. De garantie voor investeringen is tot een bepaald niveau, u moet zich daar ook eerst goed over laten informeren. Vergelijk verschillende dienstverleners met elkaar en lees andere ervaringen. Bij een gegarandeerde belegging kunt u kiezen voor een belegging op lange termijn of een belegging op kortere termijn. Wees in ieder geval goed op de hoogte van de voorwaarden en garantie die met 100% vertrouwen kunnen worden geboden en noteer deze op papier.

Veilig beleggen. Beleggen met of zonder garantie?

Wanneer de aandelenmarkten onzeker zijn en de economie niet zo sterk is, worden beleggers nerveus. Als je geen winst maakt, is dat jammer, maar verlies lijden of zelfs helemaal geld verliezen is geen goed vooruitzicht en zelfs een schrikbeeld als je grote investeringen hebt gedaan. Gegarandeerde beleggingsfondsen kunnen deze onzekerheid gedeeltelijk wegnemen door een zekere garantie te bieden dat de investering of een deel van de investering altijd wordt uitbetaald.

Klikitems targeten

een garantiewaarde bieden op de einddatum. Bijvoorbeeld als u over tien jaar de studie van uw kind moet financieren, of als u over 5 jaar een bedrag nodig heeft voor een grote reis of een nieuwe auto. Tijdens de looptijd van het doel-Vlick-fonds wordt de waarde vergrendeld/geklikt telkens wanneer de waarde een nieuw hoogtepunt bereikt. Op deze manier wordt de gegarandeerde waarde gecreëerd en wordt de koerswinst opgeteld bij de huidige gegarandeerde waarde.

Geld beleggen zonder risico?

Mensen die hun geld snel willen laten groeien en grote winsten willen maken door te beleggen, moeten meestal bereid zijn risico’s te nemen. Als u de financiële middelen heeft om risico’s te nemen, kan het ook een zeer uitdagende manier zijn om geld te verdienen. Mensen die meer zekerheid willen, zijn op zoek naar meer garanties. het is gegarandeerd dat de borg of een deel van de borg niet verloren gaat en later wordt teruggegeven, en natuurlijk is het mogelijk om veel meer dan de borg terug te krijgen. Soms werken we met obligaties, soms met aandelenbeleggingen. Het neerwaartse risico wordt beperkt door optiestructuren.

Nadelen Garantie Investering

Om de risico’s zo laag mogelijk te houden en de winstkansen zo hoog mogelijk, heeft deze vorm van beleggen natuurlijk ook nadelen.

Toch is de gegarandeerde belegging aantrekkelijk voor veel mensen die het risico niet durven te nemen om op een andere manier te beleggen.

Lees verder