Internetmakelaar Binckbank: vermogensbeheer

Binckbank is een grote internetbroker in Nederland met een uitstekende klantvriendelijkheid. Binck verzorgt ook vermogensbeheer. Waar je ook voor kiest, Binckbank geeft je veel informatie, een fantastische website en stelt je in staat om te beleggen met lage transactiekosten. Wat kun je nog meer wensen. Kies ervoor om zelf te beleggen of laat het over aan de echte professionals die de grondstoffen, aandelen, obligaties, trackers en andere investeringen kiezen die uw vermogen zullen laten groeien.

Binck als eerste internetbroker voor wie goedkoop wil beleggen

Meer dan 20 jaar geleden, in 1996, konden particulieren met behulp van een voice response-systeem rechtstreeks op de centrale bestellingen plaatsen. Er was een gat in de markt omdat steeds meer individuen het beu werden om steeds weer voor orders van de bank afhankelijk te zijn en investeringen in die tijd vaak nog duur waren. Een paar jaar later werd het mogelijk om rechtstreeks via Alex te beleggen. Alex opende de markt voor particuliere investeerders. Voortaan zit u zelf aan de knoppen en hoeft u niet lang meer te wachten op uw bestellingen. Twintig jaar geleden dus. Het is bedoeld voor beleggers die liever zelf beleggen met lage transactiekosten.

Waarmee ben je van plan te beleggen?

Binck Bank biedt online beleggen aan, maar er zijn nog meer brokers op de markt. Enkele bekende zijn DeGiro, Plus500 en Lynx, dus u kunt altijd op zoek naar de goedkoopste makelaar als u ervoor kiest om te beleggen. BinckBank is onderdeel van de Deense Saxo Bank.

Vermogensbeheer Binckbank

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor Binck vermogensbeheer met het Let Invest pakket. Ook dan wordt er geïnvesteerd zoals u dat wilt, maar dan door echte professionals. Deze voordelen zijn:

Instappen is heel eenvoudig. Als u weer wilt gaan beleggen en de Binck-investering wilt verlaten, is dat ook geen probleem. U kunt immers altijd uw beleggingen aanpassen en het vermogensbeheer stopzetten.

Doe zo nodig de toets bij Binckbank

Niet iedereen weet zeker of ze zelf gaan investeren of dit omvangrijke werk liever uitbesteden. Om deze keuze te vergemakkelijken, heeft de site een test die gemakkelijk de voor- en eventuele nadelen laat zien. Beleggen is een vak dat veel werk vraagt ​​en een goede strategie vereist. Als je zeker weet dat je het allemaal in huis hebt, kun je bij deze internetmakelaar zelf online beleggen. Als het u aan tijd en kennis ontbreekt, staan ​​anderen klaar om dit werk van u over te nemen. Voordat Binckbank voor u belegt in vermogensbeheer, wordt er een aanbetaling gedaan. Uiteindelijk moet u helder hebben waar u naar streeft en wat vermogensbeheer u daarbij kan bieden. Het maakt uit of u wilt beleggen voor de lange termijn, een conservatieve strategie of risicovollere projecten. Waar meer risico is, kan er natuurlijk meer gewonnen en verloren worden. Er wordt een beleggingsportefeuille geselecteerd die past bij uw beleggersprofiel.

Stappenplan van Binck Asset Management

Bij Binck vermogensbeheer onderneemt u verschillende stappen:

Beleggingen blokkeren bij broker Binckbank

Of u nu zelf belegt of niet, de keuze is aan u en het kan allemaal bij Binck. Je kunt er ook voor kiezen om even zelf te beleggen en daarna over te stappen op vermogensbeheer, maar dit werk direct in handen van professionals laten is nog steeds de voorkeur van velen. Wat kies je? Sparen op een spaarrekening levert niet altijd hetzelfde rendement op, maar gaat gepaard met minder risico dan beleggen op de beurs.

Lees verder