iBlue-makelaar

Als u op zoek bent naar een nieuwe koopwoning, kunt u ook terecht bij een iBlue-makelaar die u kan helpen bij het vinden van de juiste woning voor u. Een gratis koop- of verkoopindicator is verkrijgbaar bij iBlue-makelaars. U kunt een huis kopen of verkopen of een bod doen op een interessant onroerend goed dat nog niet is verkocht. Ieders droomhuis natuurlijk, mits betaalbaar. IBlue is lid van de NVM.

Home-sites zoals Funda

Woningsites zoals Funda helpen veel mensen bij het zoeken naar een woning. Het aanbod is groot en het aangeboden onroerend goed is goed gedocumenteerd. Dit geeft een goede indruk van de prijzen in de regio die u zoekt. Vaak is het echter zo dat je van de buurt houdt, maar de optimale woning, zowel qua ligging als prijs, zit daar niet tussen. Iblue brokers helpen je verder.

iBlue-makelaars

iBlue broker is aangesloten bij NVM. Deze makelaar controleert eerst of de woning in particuliere handen is. Vervolgens toetst hij elk bod aan de waarde van de woning. Wanneer het bod realistisch genoeg is om verdere actie te ondernemen, zal de makelaar schriftelijk contact opnemen met de eigenaar met uw bod, met respect voor de privacy van de huidige eigenaar. Als de potentiële verkoper niet reageert, nemen we opnieuw contact met je op. Echte onderhandelingen kunnen natuurlijk alleen plaatsvinden als de potentiële verkoper ook openstaat voor verkoop.

Koopindicator (huis kopen) of verkoopindicator (huis verkopen)

Vul het webformulier van iBlue-makelaars in en u ontvangt een gratis verkoopindicator of koopindicator. Alles is vrijblijvend, maar geeft een goed beeld van de mogelijkheden op de woningmarkt. De iBlue Budget Indicator, zoals de volledige naam van deze indicator, laat u in één oogopslag zien of een woning binnen uw budget past. Het gebeurt als volgt:

iBlue doet veel meer voor u

U kunt een iBlue-makelaar inhuren voor hulp bij zowel de verkoop als de aankoop van een woning. Er zijn drie diensten beschikbaar bij het verkopen van een woning. De prijs van de diensten van iBlue is afhankelijk van de mate waarin u de werkzaamheden zelf uitvoert, zoals het verzorgen van de bezichtiging (richtprijzen):

Koop het iBlue-pakket

Met het iBlue aankooppakket is het wonderbaarlijk dat iBlue alles voor je doet en je een laag bedrag betaalt vanaf 1750 euro:

De eerste 300 euro betaal je zodra je een makelaar inschakelt, en de rest als je een echte woning koopt (no cure no pay).

Vastgoed en zelf uw huis verkopen

Je kunt natuurlijk ook zelf de eigenaar benaderen, maar op pad gaan met iBlue maakt waarschijnlijk meer indruk en geeft dus meer kans op succes. Iedereen is immers vereerd om een ​​goed bod op zijn woning te krijgen.

Lees verder