Hypotheeklening als goedkoop alternatief

Lot Hypotheken is gelanceerd door NIBC, dat ook hypotheken verkoopt via NIBC Direct. Lot Hypotheken is een prijsvechter en daarom het bekijken waard. Hypotheekrente is laag, u krijgt van Lot Hypotheken een scherp bod. U kunt ook een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Lotte, een goed alternatief, zeker als je meerdere aanbiedingen wilt kunnen vergelijken.

NIBC lanceert Lot Mortgages

NIBC in Den Haag

NIBC is een zakenbank in Den Haag die ook allerlei producten voor particulieren aanbiedt. Zo worden hypotheken en leningen aangeboden via NIBC Direct en kunt u kiezen uit allerlei soorten spaarproducten. Nieuw in de boom is Lot Hypotheken, de hypotheekmarktprijsvechter die ook met je meedenkt als je je woning wilt verduurzamen. Lot biedt hypotheekoplossingen voor woningaankoop, verduurzaming van woningen en renovatie. Maar wat gaat het je kosten?

Hypotheek afsluiten bij Lot Hypotheken

Bij Lot heb je de keuze uit verschillende soorten hypotheken:

Vereisten

Voorwaarde van deze hypotheken is dat een nieuwe hypotheek alleen mogelijk is met Nationale Hypotheek Garantie NHG. Wilt u uw hypotheek verhogen of meenemen (verhuizen) naar een andere woning, dan kunt u dit ook zonder NHG doen. De Nationale Hypotheek Garantie is in 2021 een garantie voor hypotheken tot 325.000 euro of zelfs meer als u ook energiebesparende maatregelen wilt doorvoeren en financieren.

Hypotheekrente veel hypotheken

Doordat Lot zoveel mogelijk online doet (ook via de Ockto app), kan de hypotheekrente relatief laag zijn. De Ockto-app verzamelt de financiële gegevens die nodig zijn voor uw aanvraag. De hypotheekrente verschilt per looptijd. De looptijd van de hypotheek kan oplopen tot 20 jaar.

Voordelen van veel hypotheken

Enkele voordelen op een rij:

Duurzaamheid hypotheek

U wilt uw woning verduurzamen en u wilt deze verbouwingen en aanpassingen financieren met een hypotheek. Voor het aanleggen van energiebesparende maatregelen in de woning is een extra lening beschikbaar. Subsidies zijn vaak beschikbaar, maar dekken slechts een deel van de kosten. Een duurzaamheidshypotheek is een aanvullende lening naast een hypotheek voor de aankoop van een woning. Het bedrag van de duurzaamheidshypotheek wordt gereserveerd en gestort op het bouwdepot. U heeft dan twee jaar de tijd om uw duurzaamheidsrekeningen van dat bouwdepot te betalen. Er is hier ook een app waarmee je eenvoudig rekeningen kunt betalen van je bouwdepot.

Rente duurzaamheid hypotheek

Een duurzaamheidshypotheek heeft een lagere rente dan een conventionele hypotheek. Als je daarnaast een energiebesparingsrapport hebt opgemaakt (scanmogelijkheden om je woning te verduurzamen) en je sluit een hypotheek af bij Lot Hypotheken, dan betaalt Lot dit rapport onder voorwaarden terug tot € 200,-. Met een energiebesparingsrapport weet u precies welke klimaatverbeteringen er in uw woning mogelijk zijn en Lotta weet dat de duurzaamheidshypotheek goed besteed wordt.

Conclusie Lote Hypotheken

Lot Hypotheken is een prijsvechter in de hypotheekmarkt die je kan helpen om relatief goedkoop een hypotheek te krijgen en je woning relatief goedkoop duurzamer te maken. Iets voor jou?€