Hoe word je rijk?

We dromen er allemaal van om rijk te worden. Doen wat we leuk vinden zonder ons ergens zorgen over te maken. Het vermogen om te kopen wat we nodig hebben en willen, om te reizen zonder geld. “Geld laat de wereld draaien.” Perfecte foto, toch? Maar hoe dit te bereiken, rijk te worden? Is het echt zo eenvoudig als het internet ons doet geloven? Hou je van boeken over rijkdom, hebben ze een gouden tip?

Wat zouden we het liefste doen als we rijk waren?

We dromen allemaal van rijkdom. Dit verklaart het succes van loterijen. Hoe klein die kans van één op een miljoen ook is, het is er en het opent de weg naar dromen. Rijkdom is ook voor iedereen anders. Je bent pas rijk als je een paar miljoen op de bank hebt staan ​​en Dagobert Duck kan zijn geld laten drijven. De ander is rijk als je een leuk en enigszins zorgeloos leven kunt leiden. Een lot geeft je een kans om te dromen, want wat als…

Tips van internet

Bij het bekijken van verrijkingssites vallen een paar dingen op:

Er zijn ook veel boeken over rijkdom:

Hoe word je rijk?

Maar laten we eerlijk zijn, als rijk worden zo makkelijk was, zouden er meer mensen zijn. Een boek lezen of advies zoeken op internet helpt je misschien niet. De enige manieren waarop ik weet hoe ik rijk kan worden, zijn:

Er zijn genoeg mensen geweest die eerst met een goed idee kwamen en er veel geld mee verdienden, denk aan Windows (besturingssysteem), Marktplaats (open gewoon een tweedehands winkel op internet en het werkt als een trein), Big Brother (tv-programma), maker van de eerste datingsite. En misschien kunt u zelf enkele voorbeelden noemen.

Hoe niet rijk worden?

Je wordt dus niet rijk door boeken over rijkdom te kopen. Alleen de schrijver neemt er geld voor en jij wordt er niets wijzer van. Poker en gokken zijn ook een slecht idee. Het werkt psychologisch net als de loterij (hoop en dromen) met als nadeel dat het je veel geld kan kosten.€