Hoe te lenen van Ribank en Interbank

Geld lenen? Bij Ribanka kunt u voordelig en voordelig geld lenen. U kunt eenvoudig online een account aanmaken en via een tussenpersoon wordt de lening snel afgesloten. Snel geld lenen zonder huisbezoek, geen gedoe. Vraag altijd meerdere offertes aan bij verschillende banken en vind de beste persoonlijke lening.

Wat is Ribank?

Ribank is een dochteronderneming van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland BV, dat op haar beurt deel uitmaakt van de Crédit Agricole-groep. Het is de grootste financiële groep in Frankrijk. Ribank vertrouwt op financiering op maat. Ribank is gestopt met Ribank Direct, waar je zonder al te veel vragen snel een doorlopend krediet kunt afsluiten. U kunt een lening kiezen door contact op te nemen met een adviseur, niet alleen de uitvoeringsoptie.

Lenen van Ribank

U kunt bij Ribank lenen via een professionele tussenpersoon. Merknamen zijn:

Wat is Interbank?

Op de website van Interbank vindt u een adviseur die u met uw postcode een persoonlijke lening kan geven. Deze adviseur doet verschillende dingen voor je:

Als je dan een account aanmaakt, heb je meteen enkele voordelen:

BKR

U kunt de status van uw leningaanvraag online volgen met uw persoonlijk dossier. Ribank en Interbank zijn aangesloten bij Bureau Krediet Registratie, BKR te Tiel. Dit betekent dat een nieuwe lening wordt gemeld bij het BKR.

Autofinanciering via Findio

De Ribank biedt ook autofinancieringen (persoonlijke lening). Dit type lening wordt aangeboden onder de handelsnaam Findio, Ribank NV

Een persoonlijke lening lenen heeft zo zijn voordelen

Een onderhandse lening heeft verschillende voordelen:

Omzetkrediet

Ribank is gestopt met het aanbieden van doorlopend krediet. Vanaf deze datum kunnen uitstaande leningen niet meer worden verhoogd en gecontinueerd, maar zijn deze omgezet in een persoonlijke lening.

Conclusie snel online geld lenen met Ribank Direct

Als u een lening wilt afsluiten, is het raadzaam om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Als klant profiteert u van voldoende keuze en concurrentie. Wil je een gunstig aanbod, dan is het ook goed om de mogelijkheden van geld lenen op internet goed te bekijken en te vergelijken.€