Hoe kunt u geld verdienen met beleggen tijdens een recessie?

Als de economie goed is, zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen. Gaat het slecht of is er een recessie, dan is het de vraag welke goede investeringsmogelijkheden er nog zijn. U wilt beleggen, maar wel op een betrouwbare manier waarbij u rendement op uw investering krijgt. Welke investeringsmogelijkheden zijn er nog tijdens een recessie? Hoe kun je geld verdienen en wat zijn de interessante investeringsmogelijkheden?

Verdien geld, investeer tijdens recessie

Investeer kansen en verdien geld

Door de recessie hebben we nergens in Nederland of Europa goede investeringsmogelijkheden meer. Maar is het echt zo? In slechte tijden dalen de voorraden en biedt de vastgoedmarkt geen troost meer. Wat kun je nog beleggen zonder al te veel risico? Natuurlijk kun je je geld op een spaarrekening zetten, maar je krijgt een relatief beperkt rendement. Er zijn andere opties beschikbaar om een ​​goed rendement op uw investering te behalen. Jij kan:

Je ziet dat er veel mogelijkheden zijn om meer geld te verdienen.

Investeren in goud

Goud is een solide manier om te beleggen. Goud kan alleen maar stijgen omdat goud een schaars goed is. Goud wordt gebruikt in veel moderne apparatuur vanwege de goede geleidbaarheid, inclusief satellieten. De vraag naar goud neemt wereldwijd gestaag toe en het is onwaarschijnlijk dat deze trend snel zal veranderen. Beleggen in goud is van oudsher een betrouwbare manier om kapitaal veilig te stellen voor een goed langetermijnrendement. U kunt ook “beleggen in goud” gebruiken om uw kapitaal voor de lange termijn veilig te stellen en risicovolle investeringen tijdens recessies te vermijden. Verken mogelijkheden om in goud te beleggen via uw online beleggingsrekening. Als je er nog geen hebt, vraag er dan een aan bij je bank. Naast goud kun je ook goed beleggen in andere schaarse grondstoffen zoals koper en zilver.

Vreemde valuta kopen

Investeren in vreemde valuta is een goede oplossing om toch te kunnen verdienen tijdens een crisis. Meestal kunt u een valutarekening openen bij een lokale bank waar u online vreemde valuta kunt kopen. De euro is een slechte valuta om in te beleggen tijdens een recessie, omdat de wisselkoers erg slecht presteert. Een betere optie is om in andere valuta’s te beleggen, zoals het pond, de frank, de baht of de kroon, omdat deze economieën tijdens onze neergang stabiliteit of groei kunnen laten zien. Door te beleggen in vreemde valuta kunt u (als u verstandig kiest) een aanzienlijk rendement op uw geld behalen. Vergelijk de prestaties van verschillende vreemde valuta’s met de euro, zodat u kunt profiteren van de sterkste vreemde valuta’s.

Crowdfunding

Crowdfunding is een veelgebruikte financieringsmethode. Hoewel in eerste instantie bestempeld als een onbetrouwbare financieringsmethode, lijkt crowdfunding betrouwbare resultaten op te leveren. Crowdfunding houdt in dat financiële instellingen niet langer worden gebruikt om projecten te financieren, maar burgers. Burgers beschikken over een aanzienlijke hoeveelheid onbenut kapitaal en daar kan rendement uit worden gehaald. Per hoofd van de bevolking wordt een klein bedrag in het project geïnvesteerd, waarmee het bedrijf de projecten kan realiseren. In de vorm van een vergoeding verstrekt het bedrijf een geldelijke vergoeding aan de collectieve financier voor de duur van het project of totdat de investering zijn vruchten heeft afgeworpen. Hierdoor kan het bedrijf zijn winstdoelstellingen behalen en behaalt de bewoner maandelijks resultaat door middel van crowdfunding.

Vermijd de aandelenmarkt tijdens een recessie

Er is geld te verdienen op de beurs. Maar dan moet je wel heel goed geïnformeerd zijn. Over het algemeen daalt de aandelenmarkt fors en kan er als gewone burger dus niets aan verdiend worden. Daarom is het belangrijk om de aandelenmarkt te vermijden. De aandelenmarkt lijkt tijdens een recessie het dieptepunt te bereiken, dus het is logisch om uw geld op een andere manier veilig te stellen. Spaar via een bank of investeer in bovenstaande opties om een ​​goed rendement op uw investering te krijgen.

Lees verder