Hele creditcard: waar aanvragen?

De meest gebruikte creditcards ter wereld zijn Visa-creditcards. Visa-creditcards zijn verkrijgbaar via International Card Services (ICS), Laser Cards en Rabobank. Ontdek welke Visa-creditcards beschikbaar zijn en waar u deze kunt aanvragen. Het biedt ook een overzicht van contactgegevens die u kunt gebruiken als u uw creditcard bent kwijtgeraakt of uw pincode bent vergeten.

Visa

Het Amerikaanse bedrijf Visa is een betalings- en technologiebedrijf dat zich richt op elektronische betalingen. Visa heeft verschillende betaalproducten zoals contactloos betalen, Visa debetkaart, Visa prepaid kaart en natuurlijk Visa creditcard. Visa-kaarten kunnen wereldwijd worden gebruikt in winkels, geldautomaten en online winkels. Het aantal acceptatiepunten in Nederland bedraagt ​​bijna 100.000 en loopt wereldwijd op tot tientallen miljoenen.

Alle creditcards

Met een creditcard heeft u de mogelijkheid om aankopen pas achteraf te betalen, dus u kunt in termijnen betalen. Omdat u geld leent voor een bepaalde periode, betaalt u rente over het geleende bedrag. In veel gevallen zijn er vaste kosten voor het verkrijgen van een creditcard. Visa geeft zelf geen creditcards uit, maar indirect via banken en niet-bancaire instellingen. Mede om deze reden stelt Visa niet zelf de creditcardkosten, -termijnen of rente over het openstaande bedrag vast. De kosten voor het gebruik van creditcards worden bepaald door banken en instellingen onafhankelijk van banken.

Een Visa-creditcard aanvragen

Zoals aangegeven dient de Visa creditcard aangevraagd te worden bij aangesloten banken en niet-bancaire instellingen. Hieronder vindt u een overzicht van de aanbieders en soorten creditcards:

Zoals in bovenstaand overzicht te zien is, geven International Card Services (ICS) en Lasercards creditcards uit met behulp van co-branding. De term “co-branding” verwijst naar een partnerschap met een ander bedrijf wanneer de naam van het partnerbedrijf op de creditcard wordt vermeld.

neem contact op

In het onwaarschijnlijke geval dat u uw creditcard bent kwijtgeraakt of uw pincode bent vergeten, dient u contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.

Verloren of gestolen creditcard

Hieronder staan ​​de telefoonnummers van Visa-creditcarduitgevers:

Indien nodig kunt u ook de Visa Helpdesk bellen op 0800-0223110 (let op: in het Engels).

Ik ben mijn pincode vergeten

Als u uw pincode bent vergeten, moet u een ander telefoonnummer bellen:

Lees verder