Grote spaarrente bij Lloyds

Lloyds geeft een hoge rente op de instant rekening in vergelijking met spaarrente bij andere banken. Bij Lloyds kunt u eenvoudig online sparen. De bank valt onder het Europese depositogarantiestelsel met een garantie van één ton per persoon. In Nederland opereert zij onder de naam Lloyds bank Nederland. Bij Lloyds Bank Nederland kunt u sparen, een hypotheek afsluiten en zakelijk geld lenen voor uw bedrijf.

Lloyds Nederland is zeer interessant

Lloyds Nederland is onderdeel van de Lloyds Banking Groep. Met 30 miljoen klanten wereldwijd is Lloyds Banking Group de grootste retailbank van het VK. Lloyds Bank Nederland is al geruime tijd actief in ons land. Zo’n 100.000 Nederlanders hebben een Lloyds-hypotheek afgesloten of een spaarrekening geopend. De bank is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken, NVB en Thuiswinkel Waarborg.

Sparen bij Lloyds Nederland

Ook in Nederland kunt u bij Lloyds Bank sparen. Woont u in Nederland, bent u ouder dan 18 jaar, heeft u een Nederlandse tegenrekening en een vaste verblijfplaats in Nederland en zoekt u een hogere rente dan u bij de meeste andere banken aantreft, kunt u snel een online internetspaarrekening openen en gratis. De rekening wordt volledig via internet beheerd, zodat u op elk moment uw saldo en overschrijvingen kunt inzien. Deze spaarrekening heeft geen minimale storting en u kunt er altijd bij (zowel opnemen als storten).

Rente van een internetspaarrekening

Nadat u het registratieproces heeft voltooid en uw identiteit is geverifieerd, kunt u sparen op uw nieuwe internetspaarrekening door uw eerste storting te doen. Zodra het geld op uw rekening staat, wordt u met rente terugbetaald. Het wordt betaald op 31 december van het jaar. U kunt ook sneller van rente afkomen als u uw account vroegtijdig opzegt. Deze rente is variabel.

Lloyds Bank- en depositogarantiestelsel

Lloyds Bank heeft een Europese vergunning en valt daarom onder het Europees depositogarantiestelsel. Jarenlang was dat anders en viel de bank onder het Britse depositogarantiestelsel via het Financial Services Compensation Scheme (FSCS). Dat de bank onder het Europese garantiestelsel valt is mooi, want zoals gebruikelijk bij banken in Nederland is 100.000 euro per persoon gegarandeerd. Blijf onder deze limiet met uw spaargeld en uw spaargeld is veilig. De bank staat ook onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten AFM. Eigenlijk een Nederlandse bank.

Beveilig de hoogste spaarrente

De spaarrente van Lloyds Banking Group is een van de hoogste rentetarieven in ons land. Zolang je niet meer dan 100.000 euro op de spaarrekening zet, is het een mooie en veilige toevoeging aan andere banken. Volgens gegevens van de bank heeft slechts 1 procent van de spaarders meer dan 50.000 euro op hun bankrekening staan. Natuurlijk kunt u ook kijken bij de top 5 banken met de hoogste spaarrentes van Nederland. Ook bij Lloyds kunt u snel een spaarrekening openen.

Hypotheek bij Lloyds Bank

Ook kunt u hier een hypotheek afsluiten. Aanvragen kunnen eenvoudig online worden ingediend. De bank biedt annuïteiten en lineaire leningdelen aan tegen zeer scherpe tarieven. U kunt hier ook uw hypotheek oversluiten.

Zakelijk geld lenen

Bij Lloyds is het mogelijk om een ​​zakelijke lening aan te vragen bij een particulier bedrijf (bijvoorbeeld wanneer u een Tesla wilt kopen). Dan leen je tegen een vaste rente en krijg je snel duidelijkheid over het accepteren van de lening.

Conclusie Lloyds bank Nederland

Open dus gewoon een rekening en activeer deze zodra je de code van de bank krijgt. U hoeft alleen maar in te loggen met de door u gekozen login. Veilig en wel.€