Gratis €50 lenen met Balance Dip?

Balance Dip adverteert met de tekst dat je 50 euro gratis mag lenen. Saldodip is een minilening aanbieder waarbij je een relatief klein bedrag kunt lenen voor een korte aflossingstermijn. Geen rente en alleen behandelkosten als u meer dan 50 euro leent. Wat kan er geleend worden en onder welke voorwaarden?

Wat is balansdip?

Saldodip geeft de mogelijkheid om vanaf 50 euro (gratis) een relatief klein bedrag te lenen. U kunt zich gratis bij dit bedrijf registreren en de service gebruiken wanneer u maar wilt. 50 euro kan gratis worden geleend en bij grotere bedragen worden servicekosten in rekening gebracht. Saldodipje is onderdeel van het bedrijf Ferratum en verstrekt minileningen. Bij dit bedrijf sluit je gemakkelijk een relatief kleine lening af van 50 tot 500 euro met een aflossingstermijn van 15 tot 30 dagen. Op de website vind je meer informatie over het bedrijf zelf, hoe en wat er geleend kan worden en de voorwaarden.

Wat voor soort lening biedt Balance Dip aan?

Balance Dip biedt een minikredietlening aan die u kunt opnemen door een sms te sturen en het bedrag staat binnen enkele minuten op uw rekening. Je betaalt geen rente en alleen behandelkosten, behalve de eerste lening van 50 euro. Dan hoef je niets te betalen. Bij een minilening moet het bedrag binnen 15 of 30 dagen worden terugbetaald. Balance Dip kan hiervoor zorgen aangezien zij een rekeningnummer hebben bij de meeste grote banken.

Wat kunt u lenen bij Balance Dip?

Bij Saldodipje kunt u de volgende bedragen lenen:

Werk uren:

Met Saldodipje sluit je een termijn af van 15 tot 30 dagen. Valt de aflossingsdag op een feestdag, dan is de eerstvolgende werkdag de dag waarop de lening moet worden afgelost.

Hoeveel kost een lening met Saldo Dip?

Verwerkingskosten variëren afhankelijk van het bedrag en de looptijd, maar zoals hierboven vermeld rekent Balance Dip geen verwerkingskosten bij het lenen van €50. Zie hieronder voor een overzicht van enkele van de opties:

Som Duur 15 dagen Duur 30 dagen
100 20 25
200 40 50

Welke voorwaarden gelden voor Balance Dip?

Door een minilening op te nemen ga je akkoord met de voorwaarden van Balance Dip. De belangrijkste voorwaarden zijn dat u tussen de 21 en 70 jaar oud bent en in Nederland woont. U moet medisch bekwaam en bevoegd zijn om de lening aan te gaan. Daarnaast is de voorwaarde dat u niet in staat van faillissement bent en niet in gebreke blijft op de lening van een derde partij. Op de website van Saldodipjes kunt u kennis nemen van alle voorwaarden.

Hoe werkt het leenproces in Saldodipie?

U dient eerst een aanvraag in Saldodipierre in te vullen, dit kan door het formulier uit te printen en aan te geven dat u akkoord gaat met de voorwaarden. Daarnaast moet een kopie van het paspoort worden meegestuurd, een kopie van de salarisspecificatie en een kopie van het scherm voor internetbankieren of het uitprinten van bankafschriften. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je de volgende dag een brief met een pincode en daarmee kun je inloggen op de website en hier via sms geld lenen, dat binnen enkele minuten op je rekening staat. .€