Gratis diensten en producten

Op internet word je bestookt met sites die alles gratis aanbieden. Echt allemaal voor niets. Niet elke website gaat echter discreet om met uw privégegevens. Ook wordt niet altijd de grootst mogelijke zorg besteed aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gepubliceerde informatie. Daarom worden verschillende betrouwbare sites gemarkeerd.

Privacyverklaring

Allesvoorniks.nl biedt elke dag de nieuwste gratis producten aan. Tot nu toe is er geen verschil met andere vergelijkbare sites. Het verschil is dat deze site voor elk product een privacyverklaring plaatst. Het gaat van veilig naar slecht in pictogramvorm. Een uitleg van de iconen vind je aan de linkerkant van de pagina in een groen kader. Dus je weet hoe je wordt behandeld
Privégegevens
als je iets bestelt en het is verdomd handig. Allesvoorniks hecht veel waarde aan de privacy van haar bezoekers. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt.

Vrijwaring

Wat ook niet zo vaak voorkomt op dit soort sites is de disclaimer. De polis en aansprakelijkheid vindt u hier. Het is belangrijk om te weten wat er achter de website zit, wat voor anderen vaak onduidelijk is. Bij Allesvoorniks staat duidelijkheid voorop.

Categorieën

Er zijn niet alleen gratis producten, maar er is een lijst met categorieën in de linkerbovenhoek van elke pagina. In alles
de linkerkolom staat op elke pagina
zien. Dit maakt de site erg overzichtelijk aangezien de pagina’s zijn onderverdeeld in categorieën en elk product een privacyverklaring heeft.

Conclusie

Een leuk neveneffect is ook dat ze links plaatsen naar gelieerde ondernemingen die u misschien als concurrenten beschouwt. Er is een pagina met veelgestelde vragen op de site, waarin wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief. Over het algemeen is Allesvoornik zeer betrouwbaar. Verder is de site erg overzichtelijk.

beltonen

Natuurlijk zijn er veel sites die alleen beltonen aanbieden. Zij zijn
niet altijd gratis
zelfs als ze het aanbevelen. Vaak moet je je 06-nummer invullen om verder te gaan op de site. U ontvangt dan een sms waarin wordt uitgelegd hoe u de beltonen kunt downloaden.

Javrij.nl
is een site die beschikbaar is op het gebied van GSM-vrije ringtones. Maar ook andere producten zoals telefoons, games en software worden gratis aangeboden. Op deze site vind je links naar andere dienstverleners en heeft een bescheiden homepage.

Gratis voor kinderen

Voor kinderen is er een Free for Kids website, opgedeeld in overzichtelijke rubrieken. Het is een webpagina met links naar sites waar u gratis inhoud en activiteiten kunt vinden. De site wordt regelmatig bijgewerkt. Deze website is zeker de moeite van het bekijken waard, want het is een uitgebreide linkpagina voor kinderen. Het aanbod is zeer divers.€