Google AdSense-erfenis?

U kunt een Google-account niet overzetten naar een ander. Ook niet voor nabestaanden. Nabestaanden kunnen echter wel inkomen blijven ontvangen. Als u een site koopt van iemand die Google AdSense verdient, kunt u beginnen met het verzamelen van die inkomsten via uw Google AdSense-account. In geval van overlijden werkt het op vrijwel dezelfde manier. Hoe kunnen familieleden inkomsten innen na het overlijden van een ontvanger van Google AdSense-inkomsten?

Als u inkomsten ontvangt via Google AdSense, wilt u misschien dat het maandinkomen na uw overlijden naar uw nabestaanden gaat. Hoe komen zij aan deze inkomsten en wat kunt u vooraf afspreken? Als nabestaanden toegang hebben tot het Google-account van de overledene, is het mogelijk om AdSense-inkomsten te ontvangen. Als u geld verdient via Google AdSense, is het een goed idee om uw nabestaanden (zoals uw partner of kinderen) uw inloggegevens en wachtwoord te laten weten. Dit kan door inloggegevens op te schrijven, zoals Google AdSense-accountaanmeldingen en -wachtwoorden, evenals uw e-mailadressen en inloggegevens, zoals van sociale media zoals Twitter of andere accounts die na uw overlijden toegankelijk moeten zijn. . U wijzigt echter regelmatig wachtwoorden, dus zorg ervoor dat familieleden altijd weten hoe ze een wachtwoord voor een bepaald account kunnen aanvragen.

Erfenis van Google Adsense-inkomsten

De gemakkelijkste manier om inkomsten van Google Adsense naaste familieleden over te maken, is om inkomsten op een andere rekening te ontvangen. Het is te vergelijken met het verkopen van een website. Stel dat u een website heeft die goed presteert en dat u er Google Adsense-inkomsten uit haalt. Op een gegeven moment besluit je de site te verkopen. U verwijdert de Adsende-code van uw website en advertenties worden tijdelijk niet meer weergegeven. De nieuwe eigenaar kan vervolgens een Google Adsense-account maken en advertentie-inkomsten op zijn account ontvangen door zijn Adsense-code op de site te plaatsen. Het inkomen behoort voortaan toe aan deze persoon. Daarom moeten de nabestaanden die namens hen Google-inkomsten innen, eerst een Google AdSense-account maken.

InfoNow inkomen bij overlijden

Ook is het mogelijk om geld te verdienen door artikelen te schrijven voor een artikeldirectory zoals InfoNu. In dat geval betekent het overdragen van de rekening (bijvoorbeeld bij overlijden van Infoteur) in wezen hetzelfde. Een InfoNu-account (zoals elke andere site om geld te verdienen) kan worden vergeleken met een bedrijf. Het bedrijf kan worden verkocht of overgedragen. Een bedrijfsgerelateerd AdSense-account kan niet worden verkocht of overgedragen. U kunt ook niet namens meerdere mensen een AdSense-account invoeren. Een AdSense-account is persoonlijk en niet overdraagbaar. Ga bij het overmaken van inkomsten van infoteur als volgt te werk:

De erfgenaam moet daarom een ​​eigen Google-account aanmaken en deze moet gekoppeld zijn aan de InfoNu-gebruikersnaam van de overleden infoteur. Als er sprake is van overlijden en de erfgenamen hebben hulp nodig, kunnen zij voor advies contact opnemen met InfoNu. InfoNu kan uw vragen beantwoorden en adviseren. E-mail: info@infonu.nl

Wat gebeurt er met uw Google AdSense-inkomsten als u overlijdt?

Wat gebeurt er met uw Google AdSense-inkomen als u onverwacht komt te overlijden? Het internet is nog jong, dus de mogelijkheid om geld te verdienen met Google AdSense is relatief nieuw. Het is echter een succesvolle methode die veel mensen gebruiken. Als u advertentie-inkomsten ontvangt via Google AdSense, is het een goed idee om u af te vragen wat er met die inkomsten gebeurt als u komt te overlijden. Als u wilt dat uw partner, gezin en/of kinderen uw inkomen blijven ontvangen na uw overlijden, is het belangrijk om dit vooraf te bespreken en (stap voor stap) voor hen op te schrijven wat zij na uw overlijden moeten doen. In Nederland kunnen de nabestaanden (of nabestaanden) dit als volgt regelen:

Betaalgeschiedenis

De betalingsgeschiedenis van uw Google AdSense-account is natuurlijk alleen beschikbaar binnen uw account. Daarom is het handig om deze gegevens op te slaan (kopiëren), omdat ze later nodig kunnen zijn voor referentie. Zodra alles in orde is, kan het Google-account van de overledene worden gesloten. Betalingen die nog niet door Google zijn betaald, worden gewoon betaald.

Andere tips

Als je eenmaal leeft, regel je het volgende:

google

Naast Adsense biedt Google veel diensten en handige tools. Nieuwe dingen worden toegevoegd en sommige verdwijnen de hele tijd. Voorbeelden: Google Adsense, Google Adwords, Google Chrome.

Lees verder