Goedkoop tanken online en in apps

Zorg dat je altijd relatief goedkoop kunt tanken. Directe korting, zelfs als u op vakantie bent. Vergelijk dus eenvoudig brandstofprijzen in de buurt en tank voordelig of gebruik de app. Het internet helpt om snel prijzen te vergelijken en de laagste brandstofprijs te vinden. Met de juiste website krijgt u snel de beste koopinformatie. Het is gewoon een kwestie van weten wat er mogelijk is en dan actie ondernemen. Niet meer.

Goedkoop tanken, korting op diverse brandstoffen

Bij de huidige energieprijzen kan een volle tank al snel erg duur worden. Gelukkig helpt internet ons daar ook bij. Er zijn verschillende websites die u helpen erachter te komen waar brandstof goedkoper is. Ik heb de volgende vijf sites genoemd en behandeld:

Tanken, kijk bij Athlon autolease

De naam zegt het al: dit is een autoleasemaatschappij. Dit bedrijf bepaalt de beste plaatsen om te tanken op basis van de brandstofbonnen die klanten ontvangen. U kunt de Nederlandse versie kiezen door op Nederland te klikken. U ziet dan de knop Brandstofprijzen onder Informatie en Services. Klik hierop en u kunt op de subsite goedkoper tanken. Vul de postcode in van het gebied waarin u zich bevindt, het aantal kilometers dat u mogelijk wilt rijden voor goedkopere brandstof en de brandstof die u verbruikt. Als u dat doet, krijgt u van Athlon een lijst met de goedkoopste tankstations. Er staat trouwens ook een E-driver op deze site. Schrijf je daar in en je vindt:

De e-driver wordt regelmatig geüpdatet. Volgens de site kun je tot 15% besparen op brandstof.

Bron: Stux, Pixabay

Cheaptanken.nl

Op deze website kunt u ook uw postcode en brandstofvoorkeur aangeven. Daarna verschijnt een prijsvergelijking van nabijgelegen tankstations. Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen, hoe kunt u bovendien vooraf via de mobiele telefoon (i-mode of sms) een prijsvergelijking van de gewenste stations ontvangen. De lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

brandstofprijzen.nu

Een prijsvergelijking is hier ook beschikbaar. Nu een regio of stad invoeren. Alle soorten brandstof zijn mogelijk.

Tankwijzer.nl

Wat zijn de goedkoopste stations. Op basis van de locatie of route die u moet reizen, biedt deze site een prijsvergelijking. Door zelf de route op de digitale kaart te markeren, krijg je de goedkoopste stations van de plaats langs de gemarkeerde route. Zo maak je in een handomdraai de beste keuze.

Welke apps voor goedkope gas- en snelheidscontroles?

Natuurlijk zijn er ook apps die zijn ontworpen voor gebruik onderweg. Bekijk ook apps als TankService van Directlease (geschikt voor iPhone en Android). Kies voor parkeren apps als Parkmobile, of wil je weten hoe zuinig je rijdt en remt, installeer dan de Fueless app (geschikt voor iPhone). Als je wilt weten waar flitsers en mobiele flitsers zijn, dan is er Flitsmeister (geschikt voor iPhone en Android).

Slot goedkoop tanken op internet

Waarom te veel betalen voor benzine? Goedkope brandstof kan bijna altijd met een goede vergelijking. Tanken op de snelweg is bijna altijd duurder dan off-highway.

Lees verder