Goedkoop beleggen met Lynx

In 2022 kunt u bij goedkope broker Lynx voordelig online beleggen en profiteren. Zo kun je kiezen voor goedkope online investeringen en allerlei tools voor slim handelen. Online beleggen wordt steeds goedkoper. Lynx is al door VEB uitgeroepen tot goedkoopste makelaar. Lynx biedt goedkope toegang tot meer dan 80 beurzen in 16 landen en tal van analyses. Goedkoop online beleggen, lagere kosten en transparant. Word zelf een betere belegger.

Goedkoop handelen op de beurs met Lynx

Goedkoop online beleggen met Lynx

Investeren via het Lynx investeringsplatform is meer dan beleggen alleen. Beleggen is zo snel, onbeperkt en wereldwijd. Met meer dan 80 beurzen in 16 landen heeft u toegang tot een breed scala aan beleggingen. Bovendien is het goedkoper dan de concurrentie. En die concurrentie is nu hevig. U kunt eenvoudig online aan de slag door te investeren in:

Deze lijst bevat geen turbo’s, etappes of sprinters van ING. Hiervoor kunt u terecht bij Binck bank, internetbroker en investor bank of grote banken.

Lage tarieven bij Lynx

De makelaar is ook trots op zijn lage tarieven. Velen zijn gratis, dus u kunt veel kosten van de lijst schrappen en goedkoop investeren:

prijzen

Uit onderstaande tabel blijkt dat dit doorgaans lagere transactiekosten betekent dan beleggen in Saxo bank (Binckbank), ABN AMRO of Rabobank. De tarieven zijn onlangs weer verlaagd. Als u op de afbeelding klikt, ziet u de grote kostenverschillen bij deze online banken uitvergroot. Lynxkosten zijn lager. Vergelijk investeringstarieven online, het lijkt steeds goedkoper te worden:

Gebruiksvriendelijk, goedkoop en veilig online beleggen

Dit beleggersplatform is zeer gebruiksvriendelijk, stabiel en betrouwbaar. Er zijn veel geavanceerde technische analysetools en meer dan 60 ordertypes die succesvol handelen nog gemakkelijker maken:

Lynx wordt gecontroleerd door AFM en DNB. Dit platform maakt het gemakkelijk om realtime streaming-offertes en andere gegevens bij te houden. Uw kassaldo is ook verzekerd tot $ 1 miljoen. Het is ook erg handig om het American Brokers-platform te gebruiken met directe toegang tot beurzen en de mogelijkheid om automatisch te zoeken naar en te investeren in de beste deal van het moment.

Een beleggersrekening openen in Lynx

Op de website vindt u formulieren voor het openen van een rekening. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt om de volgende werkdag thuis verder te gaan. Bevestig uw aanmelding met de antwoordenvelop en u ontvangt uiterlijk twee werkdagen later uw nieuwe rekeningnummer en aanvullende inloggegevens per e-mail. Zodra uw eerste storting binnen is, kunt u direct beginnen met beleggen. De minimumleeftijd voor het openen van een rekening is 18 jaar. U kunt er ook voor kiezen om uw aandelenportefeuille van elders over te hevelen. Dan is meestal geen aanbetaling vereist. De overdracht van de portefeuille duurt meestal lang, omdat ook de oude bank moet meewerken. Kies je ervoor om je oude portefeuille te liquideren en vervolgens te beleggen bij Lynx, dan krijg je honderd euro vergoeding. U kunt ook een zakelijke rekening openen.

Investeren in games via Lynx-makelaars

Lynx is echt een geweldig platform voor online investeerders:

Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering. Kies dus de juiste online broker.

Lees verder