geld verdienen online

Online geld verdienen, wie niet? Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld geld verdienen door foto’s te verkopen en je blog te schrijven.

Verdien geld door stockfoto’s te verkopen

Fotografie is niet alleen een leuke hobby, er kan ook geld mee verdiend worden! Vind je fotografie leuk? Dan is het misschien een goed idee om stockfoto’s te gaan verkopen! Je kunt de foto’s die je maakt verkopen op sites als iStockphoto en Shutterstock. Klanten zoeken hier naar specifieke trefwoorden die ze kunnen gebruiken om zowel uw foto als de foto’s van anderen te vinden. Zorg dus voor een professionele en scherpe foto. Over het algemeen verdien je niet veel met verkopen, maar met een groot aantal foto’s kun je elke maand een aardig zakcentje verdienen.

Verdien geld met uw website of blog met Google AdSense

Geld verdienen met Google AdSense klinkt misschien technisch in uw oren. Het hoeft echter niet zo technisch te zijn! Het Google-advertentieplatform is heel eenvoudig, u moet eerst inloggen op het platform en vervolgens een klein stukje Google-code op uw blog of website plakken. Dankzij dit stukje code geeft je website automatisch advertenties weer waar je geld aan kunt verdienen. U hoeft niet te zoeken naar advertentie-inhoud. Google selecteert advertenties voor u! Let op: voor deze advertenties ontvang je nooit commissie!

Items verkopen op Ebay, Marktplaats of andere veilingsites

De meeste mensen zijn tegenwoordig bekend met het concept om dingen te hebben die je niet per se nodig hebt, maar anderen zouden willen dat je ze had. U kunt deze items veilen op Ebay, Marktplaats of andere veilingsites. Verzamel eerst de spullen die je niet meer nodig hebt, maak dan een verkoopprofiel aan en begin met verkopen.

Het klinkt eenvoudig, maar het vergt enige oefening om succesvol te verkopen. Door boeiende en legitieme productpagina’s te maken voor de artikelen die u verkoopt, kunt u artikelen snel verkopen. Het is ook belangrijk om een ​​redelijke minimumprijs vast te stellen om ervoor te zorgen dat mensen zullen kopen. Vergeet niet om een ​​goede klantenservice te bieden om positieve feedback te krijgen. Zorg ook voor duidelijke communicatie om kopers te laten weten dat je betrouwbaar bent in het leveren van het product. Hoe meer positieve reviews je krijgt, hoe meer mensen bij je willen kopen. Deze feedbackbeoordelingen zijn alleen van toepassing op Ebay en niet op Marktplaats.

Verdien geld door artikelen te schrijven op InfoNu

Met sites zoals InfoNu kunt u geld verdienen door artikelen te schrijven over onderwerpen die u interesseren! Eerst moet u een InfoNu-account aanmaken. Daarna moet je verschillende artikelen schrijven en ervoor zorgen dat je een Google Adsense-account hebt.

Nadat u uw artikelen heeft geschreven, zorgt InfoNu ervoor dat uw artikel wordt geïndexeerd door Google en advertenties naast uw artikel verschijnen. Wanneer bezoekers op deze advertenties klikken, kunt u geld verdienen. Het voordeel van het schrijven van InfoNu-artikelen is dat Google InfoNu hoog scoort. Potentiële bezoekers zullen de artikelen daarom vaak snel vinden.

Lees verder