Geld verdienen met Spreadshirt

Er zijn veel manieren om online geld te verdienen. Spreadshirt is een grote en bekende internationale leverancier van zelf ontworpen kleding en accessoires. Er zijn drie manieren om geld te verdienen op Spreadshirt, namelijk met designs, met je eigen webshop en met affiliate marketing.

Bied ontwerpen op het shirt aan

Op Spreadshirt kun je geld verdienen door designs aan te bieden. Per ontwerp kun je een commissie instellen. Het bedrag kan maximaal 15 euro per ontwerp zijn. Spreadshirt concludeert dat ontwerpen met een commissie van 3 euro het meest succesvol zijn. Het bedrag lijkt misschien klein, maar houd er rekening mee dat Spreadshirt een internationaal platform is met een groot aantal bezoekers. Als je met een goed ontwerp komt, kun je veel geld verdienen met Spreadshirt. Houd er rekening mee dat je ontwerpen origineel moeten zijn en eerst door de grafische dienst van Spreadshirt op bedrukbaarheid moeten worden gecontroleerd. Dit kan enkele werkdagen duren. Er zijn drie manieren om geld te verdienen met je ontwerpen: Spreadshirt Shops, Marketplace en T-Shirt Designer. Als je een ontwerp hebt geüpload en gepubliceerd, is het beschikbaar in de ontwerpgalerij. Klanten kunnen jouw ontwerp gebruiken via t-shirt designer. Ook Spreadshirt-winkeleigenaren kunnen deze ontwerpen gebruiken. Als de eigenaar een van uw ontwerpen voor een product gebruikt, kunnen ze een commissie instellen waarmee u beiden geld kunt verdienen. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen ontwerpen te gebruiken op producten naar keuze. Vervolgens kunt u uw producten op de Spreadshirt-marktplaats aanbieden. Uw betalingen worden per kwartaal gedaan. Je krijgt alleen uitbetaald als je een tegoed van minimaal 50 euro hebt. Als u in Duitsland woont, moet u een tegoed van minimaal 10 euro hebben. Als je een tegoed van minimaal € 100 hebt, kun je naar Spreadshirt gaan en één keer per maand uitbetaald worden.

Spreadshirt openen

Het is mogelijk om een ​​Spreadshirt webshop te openen. U kunt uw eigen of andermans ontwerpen in uw producten gebruiken. Het openen van een Spreadshirt-webshop is helemaal gratis en je kunt je Spreadshirt-winkel zelfs in je website of Facebook integreren. Als je je spreadshirt-shop op Facebook wilt integreren, moet je de Spreadshirt Partner Shop-app aan je pagina toevoegen. Het voordeel hiervan is dat uw klanten uw Facebook-pagina niet hoeven te verlaten. Bovendien is het heel eenvoudig om een ​​Spreadshirt-winkel te openen. Je hoeft maar vijf stappen te zetten. U moet uw gebruikersinformatie invullen, een kleurenschema en lay-out kiezen, een naam, taal en valuta kiezen en producten maken. Houd er rekening mee dat het aantal kleurenschema’s en lay-outkeuzes vrij beperkt is.

Betalingsmogelijkheden

De betaalmogelijkheden voor uw klanten zijn afhankelijk van het land van herkomst. Nederlandse klanten kunnen betalen met de volgende betaalmogelijkheden: creditcard, PayPal en iDeal. U kunt de betaling zelf ontvangen via een Duitse girorekening, een PayPal-rekening of een Europese girorekening

Spreadshirt: Affiliate Marketing

Als je niet zo creatief bent of geen Spreadshop wilt runnen, kun je ook geld verdienen met affiliate marketing. Als je in Nederland woont, kun je kiezen tussen twee verschillende partnerprogramma’s, Daisycon of Zanox. Als je gebruik maakt van het Daisycon affiliate programma, kun je een commissie van 20% verdienen op elk verkocht product. Als er meer dan 10 producten worden gekocht, wordt uw commissie dienovereenkomstig verhoogd. Het hoogste commissiepercentage dat u kunt ontvangen is 27,5 procent. Het promoten van Spreadshirt-producten is zeer aantrekkelijk vanwege de reputatie en het brede assortiment van Spreadshirt. Daarnaast is het ook mogelijk om wekelijks of maandelijks te betalen. Het hangt af van het gekozen schema en het bijbehorende programma.

Lees verder