Geld verdienen met medicijnen studeren

Meedoen aan medische studies is een bekende manier om veel geld te verdienen. Dit kan variëren van eenvoudige korte vragen tot langere berichten. Ook de daarvoor ontvangen vergoeding verschilt. Reiskosten worden meestal ook vergoed, ongeacht de wijze van reizen. Maar wat houdt deze manier van geld verdienen precies in? Is het veilig en kun je er gewoon aan meedoen?

Onderzoeksklinieken

Snel en gemakkelijk geld verdienen is natuurlijk voor iedereen aantrekkelijk. Maar vergis je daar niet in. Niemand kan zomaar geld verdienen zonder enige moeite. Er zijn dus enkele vereisten en consequenties. Allereerst is het belangrijk om te achterhalen welke instellingen betrouwbaar zijn. De meest bekende zijn:

Deze onderzoeksklinieken zijn vooral bedoeld voor langere onderzoeken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan vijf dagen aan records. U verblijft dan in de kliniek met speciaal ingerichte kamers. De kliniek heeft ook gemeenschappelijke ruimtes en je mag meestal je eigen entertainment meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een laptop.

Hoeveel kunt u verdienen?

Hoeveel u verdient met een enquête varieert sterk. U verdient meer voor langere enquêtes waarvoor u bent ingeschreven dan voor eenvoudige enquêtes. Wij werken met een dagvergoeding tussen de 100 en 190 euro. Hoe langer je wordt afgesloten, hoe meer geld het je oplevert. Daarnaast worden reiskosten altijd vergoed, het is 19 cent per kilometer.

Onderzoekssites

Onderzoek gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet ernaar zoeken. Er zijn verschillende sites die onderzoek bevatten. Op de websites van bovenstaande klinieken staan ​​langlopende onderzoeken. Niet iedereen wil tijdens het onderzoek worden toegelaten. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan medische keuringen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het onderzoek van enkele uren tot een hele dag zonder opname in de kliniek. De volgende sites zijn nuttig en betrouwbaar:

Er is zelfs een mogelijkheid om deel te nemen aan langetermijnstudies die niet worden geaccepteerd. Dit zijn vaak enquêtes met vragenlijsten en speciale apparaten die je thuis kunt doen. De vergoeding hiervoor is meestal iets meer omdat het langer duurt. De duur van dit type onderzoek varieert van één tot vier weken.

Hoeveel verdien je met korte enquêtes?

Het is natuurlijk ook heel anders. Veel kleine en korte studies worden uitgevoerd door universitaire (afstudeer)studenten. Hiervoor krijgen ze vaak maar een klein budget, waardoor de vergoeding niet zo groot is. Deze studio’s zijn ook zeer geschikt voor studenten die af en toe wat bij willen verdienen. Vaak gaat het om onderzoeken die tussen de één en twee uur duren. Het tarief ligt meestal tussen de 4 en 8 euro per uur.

Vereisten en beveiliging

Meedoen aan medische keuringen klinkt zeker heel aantrekkelijk vanwege de vergoeding. Er zijn echter bepaalde vereisten voor deelname aan enquêtes. Niet iedereen kan zomaar aan elk onderzoek meedoen. Bij deelname vindt altijd eerst een medische keuring plaats. Aan de hand van de test wordt bepaald of u wel of niet mag deelnemen. Daarnaast zijn er vaak nog enkele andere kleine vereisten:

Dit zijn gemiddelde onderzoeksrichtlijnen. In de meeste gevallen zal het examen u vertellen aan welke eisen u moet voldoen om in aanmerking te komen. Het voldoen aan de vereisten is echter geen garantie voor lidmaatschap.

Naast de eisen die aan onderzoek worden gesteld, zijn er soms risico’s aan verbonden. Bij langdurige onderzoeken krijgt u in principe altijd een placebo of het echte medicijn bij opname. Het is waar dat het onderzoek niet alleen moet worden gedaan en de risico’s zijn altijd erg klein. Bij inschrijving voor een studie ontvang je altijd een informatieve brief met alle informatie die erin staat. Het bevat ook informatie over risico’s en aansprakelijkheid. Uiteindelijk is het aan jou of je mee wilt doen aan een onderzoek met drugs.

Hoe vaak kan ik deelnemen?

Een vaste richtlijn is dat je maximaal één keer per drie maanden mag deelnemen aan een langlopend onderzoek. U kunt zo vaak als u wilt deelnemen aan de korte onderzoeken, waarbij geen placebo, medicijnen of bestraling wordt gebruikt.

Pas op met straling!

Tegenwoordig zijn er veel onderzoeken die bijvoorbeeld MRI-scanners gebruiken. U kunt gemakkelijk deelnemen aan dit werk. In dat geval moet worden opgemerkt dat het na het onderzoek beter is om gedurende vijf jaar niet deel te nemen aan andere onderzoeken met MRI of andere stralingsobjecten. Dit heeft te maken met de gezondheid en de hoeveelheid straling waaraan het lichaam wordt blootgesteld.€