Geld verdienen aan dalende aandelenkoersen: turbo short

Beurzen in Amsterdam en New York gaan nooit altijd omhoog. Een goed voorbeeld hiervan was het voorjaar van 2020 en de periode van november tot december 2018. Er zullen altijd prijsdalingen en crashes zijn. Het mooie is dat je dit van tevoren kunt voorspellen. U kunt zelfs veel geld verdienen als de aandelenkoersen dalen. Dit is mogelijk bij het handelen in turboshorts, sprinters, boosters, CFD’s en andere hefboomproducten. Gebruik beursdips in uw voordeel, profiteer van beurscrashes en verdien ook geld met beurskoersschommelingen.

Verdien geld met de beurscrash

Dalende aandelenkoersen

Aandelenkoersen kunnen niet blijven stijgen, ook al lijkt het soms zo. Als de markt alleen maar stijgt, daalt de aandelenmarkt. Beleggers houden van de bottom line en blijven geloven dat de aandelenmarkt omhoog gaat. De grote spelers op de aandelenmarkt hebben ook belang bij de opkomst van de aandelenmarkt, aangezien een stijgende aandelenmarkt nieuwe kopers, gelukszoekers en handelaren aantrekt. Waar meer handel is, kan meer geld worden verdiend. In die zin is de beurs soms als het oppompen van een fietsband. Een beetje druk zal de band doen barsten.

Iedereen weet dat de aandelenmarkt kan dalen

Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat de aandelenmarkt kan dalen, en het gebeurt meestal wanneer niemand het verwacht. Het kan ook zijn dat er plotseling iets in de wereld gebeurt dat uiteindelijk een prijsdaling veroorzaakt. Dat is al jaren zo en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Met deze kennis is de vraag natuurlijk hoe u uw aandelenportefeuille kunt beschermen en zelfs geld kunt verdienen aan een beurscrash. Alles ineens verkopen is in de meeste gevallen een slechte keuze omdat ook de beurs zich zal herstellen. Door de markt te verlaten, neemt u verlies en doet u niet meer mee zodra de aandelenkoers weer stijgt.

Turboshort kopen

Turboshort kopen. Een turbo short is een hefboomproduct dat geld oplevert zodra de aandelenkoersen dalen. Sterker nog, met turbo shore kun je in relatief korte tijd en met relatief weinig geld veel geld verdienen. Turbo Short wordt ook beschouwd als een investering voor meer ervaren beleggers, dus zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de vele opties die beschikbaar zijn in dit beleggingsproduct en kijk of het iets voor u is. Het moment dat de beurs stijgt is een goed moment om je te informeren over de mogelijkheden van dit hefboomproduct, doe je het alleen als de beurs daalt dan ben je misschien te laat. Wees dus slim met beursdalingen. En turbo short is niet het enige product, je kunt ook kiezen voor contract for difference, cfd. Of ING bank voor sprinters.

Beursdaling en beurscrash: turbo short

Bij beursdaling of beurscrash kiest u turbo short en bij verwachte koersstijging kiest u turbo long. Een turbo long maakt winst wanneer de aandelenkoersen stijgen zolang de prijs boven de waarde van uw turbo stop loss ligt. De waarde van Turbo is sterk afhankelijk van schommelingen op de aandelenmarkt. De aandelenmarkt kan op dezelfde dag stijgen en dalen. Het komt vaak voor dat eerst een scherpe daling wordt ingezet, waarna allerlei kavels weer op de markt komen. Deze nieuwe kopers veroorzaken vervolgens een nieuwe rally op de aandelenmarkt, of een kleinere daling als u dat wilt. Dan, vaak aan het eind van de dag of net voor het weekend, kan de beurs weer dalen. Dit betekent dat turbo’s goed in de gaten houden, korte en lange turbo’s kunnen in sommige gevallen een goede keuze zijn. U wilt niet dat uw turbo afslaat (de waarde van het afslagverlies is bereikt en uw turbo wordt van de markt gehaald). Nee, u wilt zoveel mogelijk winst maken en profiteren van zowel prijsdalingen als prijsstijgingen.

Profiteer van wisselkoersschommelingen

Voorbij zijn de dagen dat je alleen maar bang hoefde te zijn voor dalende prijzen. Er zijn allerlei beleggingsproducten beschikbaar die uw aandelenportefeuille kunnen beschermen. Het hoeven geen turbo’s, sprinters, boosters of CFD’s te zijn, je kunt ook voor opties kiezen. Als u ook optimaal wilt profiteren van de veranderende sentimenten op de aandelenmarkt, kijk dan of deze beschermende structuren u kunnen helpen. Vaak wordt geadviseerd om geduldig te wachten als de beurs daalt, maar je kunt anticiperen op de negatieve impact van een beursdaling en er zelfs een aanzienlijk voordeel van maken. Een zijwaartse aandelenmarkt is meestal niet zo spannend, maar er kunnen aanzienlijke prijsschommelingen zijn.

Let op: hefboomproducten zijn producten met een hoog risico en daarom bedoeld voor ervaren beleggers.

Lees verder