Geld lenen zonder aflossen

Met een aflossingsvrije lening kunt u gemakkelijk lenen zonder dat u het bedrag hoeft terug te betalen. Lenen zonder aflossing wordt ook wel rentekrediet genoemd. Bij een lening met rente heeft u alle vrijheid om de lening op te nemen en terug te betalen. Het voordeel van een rente lening is dat u boetevrij kunt aflossen. Met een rente lening geniet u dus van vele voordelen.

Wat is een rentelening precies?

Een rentelening is een renteloze lening. Je bent dus vrij om bedragen op te nemen en terug te betalen wanneer het jou uitkomt. Het mooie van een rente lening is dat u boetevrij kunt aflossen. U hoeft dus niet te betalen voor de aflossing van de lening.

Wat is de rente op een rentelening?

De rente op een aflossingsvrije lening is afhankelijk van de marktrente en het bedrag dat u leent. Uiteraard betaal je alleen rente over het bedrag dat je hebt geleend, niet over het bedrag dat je nog kunt lenen.

Wat zijn de voordelen van een rentelening?

Wat zijn de nadelen van een rente lening?

Kan ik onbeperkt geld lenen met rentekrediet?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Uiteraard wordt er gekeken naar uw inkomen en op basis daarvan wordt bepaald hoeveel geld u kunt lenen. Als u uw maximale leenbedrag heeft bereikt, moet u eerst het bedrag terugbetalen voordat u weer kunt lenen. Deze regel is gemaakt om te voorkomen dat mensen schulden maken door meer te lenen dan ze daadwerkelijk kunnen terugbetalen.

Kan ik bij inschrijving bij BKR ook een rentelening afsluiten?

Het wordt erg lastig om een ​​rente lening te krijgen als je bij het BKR staat ingeschreven. Omdat rentedragend krediet veel vrijheid biedt bij aflossen en opnemen, wordt er vaak streng gecontroleerd. Bij andere leenmogelijkheden zijn de controles vaak minder streng. Er zijn zelfs bedrijven die adverteren om leningen rechtstreeks aan te bieden aan mensen die bij het BKR staan ​​ingeschreven.

Wie kan een rentelening aanvragen?

Iedere inwoner van Nederland tussen 18 en 65 jaar kan een rentelening aanvragen. Voorwaarde is dat u een vast inkomen kunt aantonen. Het is helaas niet mogelijk om een ​​rentelening met een uitkering aan te vragen. Een andere voorwaarde is dat u niet ingeschreven staat bij het BKR.

Redenen om een ​​rentelening aan te gaan

Conclusie:

Een rentelening is een prima oplossing voor mensen die om wat voor reden dan ook behoefte hebben aan extra financiële ruimte. U betaalt een lage variabele rente, maar anderzijds heeft u geen verplichting om de lening terug te betalen. U betaalt alleen rente over het geleende bedrag. Geld is altijd en snel voor u beschikbaar. Als u van de lening af wilt, kunt u de lening boetevrij terugbetalen.€