Geld lenen voor een auto (autolening)

Je zult altijd zien… je auto gaat kapot totdat je de financiële middelen hebt om een ​​nieuwe auto te kopen. Als u afhankelijk bent van uw auto, moet u toch een nieuwe auto kopen. Gelukkig zijn er speciale autoleningen, zodat je toch een auto kunt kopen. U kunt bij verschillende banken geld lenen voor een auto.

Een lening aangaan om een ​​auto te kopen

Een lening afsluiten om een ​​auto te kopen is niet ideaal. Het kan immers zijn dat u nog bezig bent met het afbetalen van uw autolening terwijl u niet meer met de auto rijdt omdat deze kapot of verkocht is. De waarde van uw auto daalt ook, maar het geleende bedrag blijft hetzelfde. Het lenen van een auto is echter voor veel mensen een noodzaak. Auto’s zijn vrij duur, waardoor veel mensen het zich niet kunnen veroorloven om in één keer een auto te kopen. Voor de een is een auto een luxeartikel, voor de ander een bittere noodzaak, bijvoorbeeld omdat het werk niet (gemakkelijk) bereikbaar is met het openbaar vervoer. Wanneer je geld weggaat
een auto lenen
gaat het goed met je
verschillende autoleningen
vergelijk zodat je het meeste krijgt
goedkope autolening
kan worden gesloten.

Aandachtspunten autolening

Lening voor de aankoop van een huurauto

Een bijzondere vorm van autolening is een autolening op afbetaling. Met deze leenvorm bent u pas eigenaar van de auto als de laatste termijn is afbetaald. Dit is een zeer gevaarlijke autolening omdat u pas de eigenaar bent als de lening is afbetaald, dat wil zeggen de dienstverlener op afbetaling. Als er tijdens de looptijd van de lening iets gebeurt waardoor u de lening niet (tijdelijk) meer kunt terugbetalen, heeft u weinig verhaal. De dienstverlener op afbetaling kan beslag leggen op de auto en u kunt het bedrag dat u al heeft terugbetaald, kwijtraken.

Geld lenen voor een auto: opties

Er zijn verschillende kredietverstrekkers die autoleningen aanbieden. Aangezien elke situatie anders is, is het verstandig om verschillende offertes aan te vragen en deze nauwkeurig te vergelijken. niet algemeen
de beste autolening
’ want elke autolening heeft voor- en nadelen, en het hangt af van de exacte situatie welke autolening het beste voor jou is. Er zijn een paar grote spelers op het gebied van autoleningen, maar het is zeker een goed idee om ook de kleinere aanbieders te overwegen.

autolening.nu

Autolening.nu biedt een verlengbare autolening en een persoonlijke autolening aan. De doorlopende autolening is zeer geschikt voor mensen met meer financiële flexibiliteit. Een persoonlijke autolening heeft een vaste looptijd en rente waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

direct

Directa biedt ook persoonlijke leningen en doorlopend krediet aan. Directa-leningen zijn geen speciale autoleningen, maar worden aangepast aan de wensen van mensen die een autolening willen afsluiten.

ING Groene autolening

De ING Groene autolening is geschikt voor mensen die een energiezuinige auto willen kopen. Het minimale leenbedrag is 5.000 euro en het maximale leenbedrag is 75.000 euro. De maximale looptijd is zestig maanden.€