Geld lenen: ING banklening

U kunt op verschillende manieren geld lenen bij de ING Bank. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke lening met een vaste rente afsluiten of een doorlopende lening of studielening met een variabele rente afsluiten. Met de Doorlopende limiet is het ook mogelijk om bij ING Bank in het rood te staan. ING Bank heeft verschillende soorten leningen, waarvan er enkele in dit artikel worden besproken. Ook staat beschreven hoe u een ING-lening kunt aanvragen.

ING bank

ING Bank, een bank met meer dan honderd jaar geschiedenis, is de bank die in 2009 fuseerde met Postbank, waarna ze samen verder gingen als ING Bank. De krachten van beide banken worden gebundeld, waardoor klanten kunnen profiteren van de ervaring en voordelen van beide banken, wat ING tot een zeer aantrekkelijke financiële dienstverlener maakt. De vernieuwde ING bank biedt verschillende financiële producten aan, waaronder:

Geld lenen bij ING Bank

Het is tegenwoordig mogelijk om bij bijna elke bank geld te lenen, waardoor de opties soms bijna niet te controleren zijn. ING Bank biedt ook leningen aan. U kunt verschillende manieren gebruiken
leningen aangaan bij de ING Bank
. Welke lening past bij jou en welk bedrag past bij jou
maximaal lenen
kan afhangen van uw persoonlijke situatie.

Lenen met vaste rente

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening met een vaste rente. De
persoonlijke lening bij ING bank
personen van 16 tot 69,5 jaar kunnen worden verwijderd. U leent een vooraf afgesproken bedrag en spreekt af hoe snel u de lening terugbetaalt. De looptijd van de lening varieert van zes tot zestig maanden. Als u wilt, kunt u tussentijds boetevrij extra aflossen. Bent u nog geen 23 jaar, dan kunt u maximaal 7.500 euro lenen, in andere gevallen is de maximale lening 75.000 euro. Het grote voordeel van een persoonlijke lening is dat het heel duidelijk is hoeveel de lening je precies gaat kosten en hoe lang je deze terugbetaalt.

Lenen met variabele rente

Omzetkrediet

Een doorlopend krediet kan worden afgesloten door iedere inwoner van Nederland tussen 18 en 64 jaar met een regelmatig inkomen. Bij een doorlopend krediet spreek je een bepaald kredietbedrag af met ING Bank, dit is het maximale bedrag dat je kunt opnemen. U kunt er echter ook voor kiezen om het geleende bedrag in kleinere termijnen van uw rekening af te halen. Elke keer dat u opneemt, moet u minimaal € 225 opnemen. Het grote voordeel
ING. Doorlopend krediet
de bank is uw flexibiliteit. U bepaalt zelf of, wanneer en hoeveel u opneemt. Je betaalt een afgesproken maandbedrag, maar je kunt er ook voor kiezen om meer af te lossen dan het minimale leenbedrag. De rente op de lening varieert en de maximale lening is 75.000 euro.

Studenten lening

EEN
Neem een ​​studielening
is mogelijk voor studenten vanaf 18 jaar. Er zijn verschillende voorwaarden: je moet een voltijdse mbo-, hbo- of wo-student zijn, in Nederland wonen en:
studentenrekening bij ING bank
waar je je studiefinanciering hebt gestort. MBO-studenten en eerstejaars hbo- en wo-studenten kunnen maximaal 2.500 euro lenen, hbo- en wo-studenten met een propedeuse of minimaal 42 studiepunten kunnen maximaal 5.000 euro lenen. De lening hoeft niet tijdens de studie terugbetaald te worden, deze kan uiterlijk zeven jaar na het ontvangen van de studielening of één jaar na het einde van de studiebeurs worden gestart. Je betaalt de Studielening dan terug in maandelijkse termijnen van € 50 (bij een studieschuld tot € 2.500) of € 100 (bij een studiefinanciering tot € 5.000).

Voorkeurskrediet

Voordeelkrediet is een speciaal type doorlopend krediet dat kan worden afgesloten door mensen van 23 tot 64 jaar die een eigen woning bezitten en er in wonen. Met het Voordeelkrediet van ING bank kunt u, afhankelijk van uw financiële draagkracht, een lening afsluiten van 10.000 tot 75.000 euro, die u flexibel kunt opnemen en terugbetalen. U kunt ervoor kiezen om een ​​vast maandbedrag terug te betalen of een maandelijks wisselend bedrag.

staat rood

Continue beperking

De continuïteitslimiet is een lening die kan worden afgesloten door iedere inwoner van Nederland tussen 18 en 60 jaar met een regelmatig inkomen. De
Continue beperking
is geen lening in strikte zin omdat het een
overeengekomen roodstand
Met betrekking tot. U kunt zelf bepalen of en hoeveel u tot aan de afgesproken kredietlimiet in het rood wilt staan. Een rode positie kan op elk moment (gedeeltelijk) worden geëlimineerd.

Een ING-lening aanvragen

Als je eenmaal hebt besloten welke lening het beste bij je past, kun je een lening aanvragen. jij kan
online een lening aanvragen
website van de ING bank, waarna ING bank uw aanvraag beoordeelt. ING Bank gebruikt onder andere BKR-gegevens om uw kredietwaardigheid te controleren. Daarnaast controleert ING Bank uw persoonsgegevens (waaronder uw burgerlijke staat en gezinssamenstelling), uw inkomen en uw soort dienstverband, uw maandlasten, eventuele leningen bij andere banken en het doel van de lening. Met behulp van deze gegevens wordt een score berekend, die op zijn beurt wordt gebruikt om uw leningaanvraag te accepteren. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u per e-mail een vrijblijvende offerte met een contractaanbieding die een maand geldig is. Als u het aanbod wilt accepteren, ondertekent u het aanvraagformulier en het contractaanbod en stuurt u ze samen met de gevraagde bewijsstukken naar ING Bank. Zodra ING Bank de documenten heeft ontvangen en goedgekeurd, heeft u direct toegang tot uw krediet of lening. EEN
Een ING-lening aanvragen
dus het is heel eenvoudig.

Als u een lening wilt afsluiten door een ING-bankmedewerker persoonlijk te ontmoeten, kunt u telefonisch contact opnemen met een ING-bankconsulent of een afspraak maken met een ING-bankkantoor in uw regio.€