Geld lenen in Wehkamp

Het is al enkele jaren mogelijk om geld te lenen via Wehkamp.nl. Wehkamp biedt deze mogelijkheid aan naast huurkoop. Het is mogelijk om tot 150 euro per maand te lenen. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u niet staat ingeschreven bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). U moet ook de balans afsluiten. Lees er alles over in dit artikel.

Het is mogelijk om geld te lenen bij Wehkamp.nl. Dit is een extra service die door de website wordt aangeboden. Mensen kunnen niet alleen kleding of andere goederen per postorder kopen, maar ook, zoals Vekamp het noemt, ‘geld bestellen’. Het is belangrijk dat u een account bij Wehkamp heeft. Wehkamp probeert zich vooral te richten op consumenten die al gemakkelijk goederen op afbetaling kopen. Deze doelgroep is immers gevoelig om iets te kopen zonder er direct voor te betalen. Wehkamp gaat ervan uit dat lenen een soortgelijk effect heeft.

Geld lenen via Wehkamp

Het is mogelijk om tot 150 euro per maand te bestellen. Dit kan allemaal online geregeld worden. Hiervoor is het essentieel dat u een Wehkamp-account heeft. Deze heb je sowieso nodig als je iets via Wehkamp gaat bestellen. Ook moet Wehkamp toegang hebben tot bijvoorbeeld uw adresgegevens en bankgegevens, zoals uw rekeningnummer. Ook moet Wehkamp een kopie van uw paspoort hebben. Dit is wettelijk verplicht, anders mag Wehkamp u geen geld lenen. Deze regels gelden voor alle instellingen die een vergunning hebben om geld uit te lenen.

Saldorekening aanvragen bij Wehkamp

Wehkamp maakt het geld over op uw bankrekening zodra de aanvraag is goedgekeurd. U kunt voor een groot deel zelf bepalen tegen welk tarief u het geld wilt terugbetalen. Zo is het mogelijk om alles in één keer terug te betalen, maar het kan ook bijvoorbeeld in tien termijnen. Wehkamp rekent een bepaalde rente, dus hoe langer het duurt om de lening terug te betalen, hoe hoger de kosten. Soms verplicht Wehkamp u vooraf om het geld of een deel van het geld binnen een bepaalde termijn terug te betalen. Dit zal ze vooral doen als het om een ​​groot bedrag gaat.

Geld lenen bij Wehkamp door te registreren bij BKR

Er zijn belangrijke voorwaarden waaraan u moet voldoen. U moet bijvoorbeeld een Wehkamp-saldo hebben. Ook mag u zich niet inschrijven bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiela. Iedereen die een lening aangaat of bijvoorbeeld langer dan drie maanden in het rood staat, krijgt registratie in het BKR. Je krijgt de inschrijving ook als je de telefoonrekening niet snel genoeg betaalt of als er een conflict was met de deurwaarder. Deze registratie is vijf jaar geldig. BKR heeft diverse financiële instellingen opgericht. Ze doen dit omdat het voor mensen moeilijker wordt om veel schulden aan te gaan. Dit maakt het veel moeilijker om verschillende leningen van verschillende instanties te krijgen. Vroeger gebeurde het regelmatig.€