Geld lenen en sparen: Santander en Openbank

Bij Santander kun je relatief goedkoop, gemakkelijk en snel geld lenen in 2020 en 2021, maar je kunt ook geld besparen. U spaart via de internetbank Openbank (2% rente). Zowel in Nederland als België kunt u tot € 50.000 lenen bij Banco Santander. Zodra u online een offerte voor een onderhandse lening aanvraagt, wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur weet je het resultaat. Deze nieuwe lening kan zonder taxatie of notaris worden afgesloten. U kunt ook contact opnemen met Comfort Loans, een handelsnaam van Santander.

Lenen of sparen via Openbank

Wat is Santander in Nederland?

In Nederland is de Santander gevestigd in Utrecht en staat vooral bekend om zijn relatief laagrentende kortlopende leningen. Deze tussenpersoon is sinds 1985 in ons land actief en wint vooral de laatste jaren marktaandeel met twee soorten leningen:

In 2020 en 2021 biedt Santander ook online besparingen aan

Krijg een doorlopend krediet van Santander

Met een doorlopend krediet heeft u altijd geld bij de hand. Dit is een zeer populaire manier van geld lenen. U gaat akkoord met een kredietlimiet en kunt extra geld opnemen zolang u onder die limiet blijft. Dit doe je met een variabele rente. U bent bijzonder flexibel omdat u boetevrij kunt terugbetalen zodra u dat wilt.

Om een ​​goedkope lening aan te gaan, heeft u een leningvergelijking nodig

Een vergelijking van verschillende aanbieders leert dat Santander vaak de laagste rente rekent. Uw leningaanvraag wordt snel verwerkt. Uw aanvraag wordt gecontroleerd bij Bureau Krediet Registratie BKR. Andere bekende kredietverstrekkers zijn Amstelgeld, Ribank of Geldshop.

Sluit een persoonlijke lening af bij Santander

Santander biedt ook een persoonlijke lening aan met een relatief lage rente. Bij een persoonlijke lening leen je een vooraf afgesproken bedrag tegen een vaste rente. Ook is de looptijd bekend zodat u elke maand weet hoeveel uw maandlasten zullen zijn. Daarom is deze persoonlijke lening een beveiligde lening. U kunt zelf het bedrag kiezen dat u wilt lenen. Mensen kiezen vaak voor persoonlijke leningen bij het kopen van een auto, wasmachine of op vakantie gaan. De kosten zijn afhankelijk van het bedrag en de looptijd. De maximale looptijd is 120 maanden of 10 jaar. Over het algemeen geldt: hoe hoger de lening, hoe lager de rente. Met deze lening kunt u bij Santander ook een beschermingsplan of beschermingsplan afsluiten dat u beschermt bij bijvoorbeeld ziekte, overlijden of werkloosheid en bij ziekenhuisopname. Bij uw overlijden vervalt het resterende saldo.

Online geld lenen

U kunt online een lening aanvragen en op de website bekijken hoeveel u maximaal kunt lenen. U kunt zelf een leningscan doen om erachter te komen welke lening het beste bij u past. Er wordt gevraagd om na te denken over de looptijd, het type aflossing en het type lening. Het is heel fijn en praktisch om zo’n leenadvies te krijgen. Indien u meer informatie wenst, is het altijd mogelijk om persoonlijk telefonisch contact op te nemen met Santander. Houd uw legitimatiegegevens bij de hand, want er wordt naar u gevraagd.

Santander, België

Bij Santander België leen je de goedkoopste, grootste bedragen tegen een extreem lage rente, jaarlijkse rente. Het mooie is dat je direct weet of je lening door de bank wordt geaccepteerd. U krijgt altijd telefonisch antwoord. Als u akkoord gaat, wordt uw contract per post opgestuurd. De voorwaarden van de lening op afbetaling zijn:

open bank

Openbank is de online spaarbank van Santander. Santander wil Nederlanders in 2020 en 2021 aantrekken met een spaarrente van 2%. U krijgt deze rente maximaal zes maanden en bij een tegoed van maximaal 5.000 euro. De betaalrekening is een internationale betaalrekening, dus ook in Nederland te gebruiken. Op deze rekening kunt u ook uw salaris storten. Het geld in Openbank wordt gedekt door het Spaanse depositogarantiestelsel, dat, zoals in Nederland aangenomen, tot € 100.000 per persoon garandeert als de bank ooit in financiële problemen komt.

Slot

De persoonlijke aanvraag van Santander wordt binnen 24 uur verwerkt, wat snel is. U kunt ook kiezen voor bescherming met een beschermingsplan. Ook is het belangrijk dat Santander een van de goedkoopste kredietverstrekkers is.

Lees verder