Geld lenen bij mevrouw Leemans

Mevrouw Leemans is een van de bekendste kredietverstrekkers van België. Het is mogelijk om een ​​relatief goedkope lening of hypotheek af te sluiten bij een Belgische bank. Mevrouw Leemans werd vooral bekend door haar slogan “lenen van mevrouw Leemans is als lenen van een vriend” en een parodie van het programma Basta. Naast leningen biedt mevrouw Leemans ook de mogelijkheid tot verzekeringen.

De Belgische mevrouw Leemans is een onafhankelijke kredietbemiddelaar. Het bedrijf werd opgericht in 1984 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste kredietverstrekkers in België. Het bedrijf heeft een begrip opgebouwd. Dat komt mede door een reclamecampagne met als slogan: ‘Lenen bij mevrouw Leemans is als lenen bij een vriend’. De bank probeert vooral een goede naam op te bouwen en de drempel zo laag mogelijk te maken zodat consumenten bij hen kunnen lenen. De Belgische tv-show Basta bespotte de campagne door op tv het kantoor van mevrouw Leemans te bezoeken en zich voor te doen als een goede vriendin. Ze vroegen bijvoorbeeld of het mogelijk was om een ​​suikerpotje te lenen en lieten hun zogenaamde kinderen daar achter zodat de medewerkers van de kredietbemiddelaar voor hen konden zorgen. Het item was een succes, waardoor de bekendheid van mevrouw Leemans bleef groeien.

De Belgische bank biedt verschillende soorten leningen aan. Een gewone lening is bijvoorbeeld een persoonlijke lening.

Geld lenen bij mevrouw Leemans

Het kan verschillende persoonlijke uitgaven financieren. Het is al mogelijk om een ​​persoonlijke lening af te sluiten vanaf 501 euro. Dit bedrag kan oplopen tot 50.000 euro. Daarna hangt het ervan af of iemand het bedrag ook kan terugbetalen. Ook is het mogelijk om een ​​lening op afbetaling te krijgen voor de aanschaf van een auto, een nieuwe keuken of een computer. Een andere vorm die mevrouw Leemans voorstelt is een eigenarenlening. Het is als een tweede hypotheek. Het is dan mogelijk om een ​​aanzienlijk bedrag te lenen, waarbij de woning dan als onderpand dient. Bij deze leenvorm is het mogelijk om grotere bedragen te lenen dan bij andere vormen.

Hypotheek afsluiten bij mevrouw Leemans

Het is ook mogelijk om een ​​hypotheek af te sluiten bij mevrouw Leemans. Dan is het belangrijk dat je ook geniet van een bepaald inkomen zodat je uiteindelijk de hypotheek kunt aflossen. Mevrouw Leemans staat erom bekend een huis niet voor te veel geld te verkopen. In dat geval kan het zijn dat je teleurgesteld bent als je het huis uiteindelijk weer wilt verkopen omdat je er veel minder voor krijgt dan je ervoor hebt betaald. Bij een hypotheek is het ook mogelijk om rente af te spreken. Is het bijvoorbeeld variabel of vast voor de hele periode?

Sluit uw verzekering af bij mevrouw Leemans

Tot slot biedt mevrouw Leemans ook verschillende soorten verzekeringen aan, zoals uitvaartverzekeringen,

brandverzekering, autoverzekering, familiale verzekering, schuldsaldo en pensioensparen. Het is mogelijk om zowel telefonisch als via internet een verzekering of een lening te regelen. Ook kunt u op deze manier aanvullende informatie opvragen. Mevrouw Leemans heeft ook haar eigen kantoor in Deurne. Het is gelegen nabij Antwerpen. Het heeft veertien medewerkers die u zo goed mogelijk van dienst willen zijn.€