Geld lenen bij Alpha Credit Nederland

Alpha Credit Nederland wordt in 2020 onderdeel van ABN AMRO. Autoleningen en motorleningen worden zo snel afgesloten. U kunt ook gemakkelijk lenen om uw huis te verbouwen. Lenen wordt heel gemakkelijk en niet duurder dan nodig. U kunt snel geld lenen met uw kasreserve als direct geld. Bij een aankoop op afbetaling kunt u een definitieve looptijd kiezen en zo uw maandlasten laag houden. En natuurlijk kunt u contact opnemen met het moederbedrijf, dat is ABN AMRO.

Lenen bij ABN AMRO

Wat is alfakrediet?

Alpha Credit Nederland ACN is het commerciële merk van ALFAM, een 100% dochteronderneming van ABN AMRO. Specialisatie is een consumptief krediet dat wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Deze kredietverstrekker biedt ondernemers ook financiële leasing voor een zakelijke auto aan.

Auto- en motorlening, huurkoop of persoonlijke lening

U kunt een auto- en motorlening afsluiten of kiezen voor een persoonlijke lening. Het is mogelijk om in termijnen te kopen voor een bedrag van € 2.250 tot € 100.000, een lening voor een particulier van € 2.250 tot € 50.000. Deze financiering is zowel mogelijk bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auro. Financiering is mogelijk tot 110%. Als er geen voorschot wordt betaald, maar alles is gefinancierd, is een zeer lage rente mogelijk.

Huren om te kopen

Bij aflossen spreek je vooraf de hoogte en looptijd van de lening af. Hoeveel u kunt lenen hangt onder meer af van de aanschafprijs en de levensduur van het voertuig. Hoeveel u per maand moet betalen, hangt af van rente, aflossingen en de laatste betaling. Doordat je pas aan het einde van de leentermijn de laatste termijn betaalt, is het maandbedrag laag. De laatste betaling is het saldo, dat u ook met een nieuwe lening kunt aflossen. Bijvoorbeeld als u tegen die tijd een andere auto bij de dealer koopt. Enkele voorwaarden hiervoor zijn:

Persoonlijke lening bij Apha Credit Nederland?

Een lening voor particulieren is ook mogelijk. Bij deze lening wordt het geleende bedrag in vaste, maandelijkse termijnen afgelost. U kunt de bedragen die u op deze manier terugbetaalt niet opnemen. De voorwaarden hiervoor zijn:

Leningen consolideren en hergroeperen

Veel kleine leningen zijn niet handig. Daarnaast kunnen er leningen zijn met een hogere rente. In dat geval is consolidatie van leningen ten zeerste aanbevolen. Dit maakt alles transparant en is meestal goedkoper, zeker als de verschillende deadlines op elkaar zijn afgestemd. ABN AMRO helpt u verder.

Verbouwen, inrichten of renoveren

Iedereen die zijn woning wil opknappen en bijvoorbeeld een andere keuken of badkamer wil financieren, kan zelf een lening aanvragen bij ABN AMRO. Vraag een offerte aan en ontdek snel hoeveel u kunt lenen. Met behulp van de websitesimulator kunt u eenvoudig controleren hoeveel u online kunt lenen.

Een slot lenen bij Alpha Credit in 2020

Alpha Credit is ook goed bekend in België en Luxemburg, maar maakt daar deel uit van de BNP Paribas Groep (niet ABN AMRO). Ook voor een snelle lening en nog veel meer kun je er terecht. Velen zijn u al voorgegaan.

Lees verder