Gefaseerd investeren: een alternatief voor de turbo

Investeren in hoge snelheid (alternatieve turbo) zorgt voor hoge winsten wanneer de aandelenmarkt volatiel is. Met snelheidsmeters kunt u grote winsten maken op prijsschommelingen op de aandelenmarkt. Het is een investering met een hoog rendement. Als de onderliggende waarde stijgt en je hebt een snelle long, dan ben je een dikke koper omdat je veel winst maakt. De winst is dan veel hoger dan bij traditionele beleggingen in aandelen, omdat het hefboomeffect zorgt voor een veelvoud van het rendement. Bovendien betalen Speeders dividenden.

Speeder is een alternatief voor turbo

Wat zijn snelheidsbrekers op de aandelenmarkt?

Speedbreaker is een financieel beursproduct. Er zijn veel mogelijkheden te koop. U beslist in welke u wilt investeren en vindt de juiste speeder. Speed ​​is een afgeleid financieel product dat gewoon op een beurs wordt verhandeld. Als de onderliggende waarde omhoog gaat, gaat de speeder voor een lange tijd omhoog. Als u een high-speed short hebt gekocht, verwacht u dat de onderliggende waarde snel zal dalen. Als deze daling optreedt, wordt uw aankoop snel duurder. U profiteert van de opkomst van de aandelenmarkt met de snelheid lang.

Hoe snel beleggen met een veel hoger rendement met behulp van hefboomwerking?

Speedbreakers staan ​​bekend om hun hefboomwerking en dus hoge efficiëntie. Dankzij het hefboomeffect van het gefinancierde deel van de investering kunt u vele malen de normale investering verdienen. Maar hefboomwerking kan ook tegen u werken als u de verkeerde speeder koopt. Als je verwacht dat de koers van een aandeel gaat stijgen en je zit op korte termijn, dan zal de koers van die snelheid ook sneller dalen dan normaal. Daarom is het belangrijk dat uw verwachtingen over de ontwikkelingen op de aandelenmarkt uitkomen.

Restwaarde snelheid en stop loss-niveau

Elke snelheidsonderbreker heeft een stop loss-niveau dat voorkomt dat verliezen voor onbepaalde tijd doorgaan. Als de prijs deze waarde raakt, wordt deze snelheidsverkoper uit de handel verwijderd. Dit wordt voornamelijk gedaan om u te beschermen als de aandelenmarkt plotseling omslaat. In dat geval krijgt u de restwaarde van de speeder uitbetaald zonder verder in het rood te gaan.

Een financieringsniveauversneller zorgt voor een hefboomproduct

Hefboomwerking treedt op omdat de bank een deel van de speeder betaalt. De bank betaalt de dekkingsgraad. Dit bedrag kan gelijk zijn aan het snelheidsverlies, afhankelijk van het type snelheid waarin u investeert. Als de dekkingsgraad gelijk is aan de stop loss-waarde, dan hebben we het over de BEST speedbreaker, Barrier Equal Strike.

Beperkte snelheidsduivel, onbeperkte snelheidsduivel

Bij beperkt te hard rijden is de dekkingsgraad ook gelijk aan de stop loss-waarde. Een snelheidsbegrenzer wordt gekenmerkt door een vooraf bepaalde vervaldatum. In tegenstelling tot klassieke turbo’s of sprinters, hebben deze snelheden de hierboven gespecificeerde dag. Dit in tegenstelling tot ongelimiteerde speeders die geen vervaldatum hebben. Daarnaast ligt bij een onbeperkt high-speed stop loss-niveau het stop loss-niveau iets boven de dekkingsgraad en bij een speed short minimaal 1% lager. Stop loss niveaus worden op de eerste handelsdag van de maand automatisch aangepast aan de huidige dekkingsgraad. Dit is een goede om in de gaten te houden aangezien het stop loss niveau door de aanpassing eerder bereikt kan worden, waardoor de speedster eerder uit de handel kan worden gehaald.

Zet investeringen vast, profiteer van de volatiele aandelenmarkt

Speedbreakers zijn een uitstekende investering voor diegenen die meer willen verdienen op de aandelenmarkt door middel van een hefboomproduct, hun aandelenportefeuille willen beschermen en het risico van hoge rendementen aankunnen. U kunt gewoon beleggen via de Amsterdamse Beurs, veel brokers bieden deze belegging aan. Voor degenen met meer ervaring op de beurs is het zeker de moeite waard om een ​​hefboomproduct als een supermotor of een turbo te overwegen. Je hebt ook eerder resultaten en kunt goede winsten maken als je gelijk hebt.

Lees verder