Ferratum België – snel geld lenen met een minilening

Geld lenen in België? In Nederland is Ferratum al lang bekend van flitskrediet, minikrediet en minikrediet. Ferratum is echter in veel andere landen actief. Sinds 4 april 2011 ook in België. Het is een kleine lening als minilening of microlening van 50 euro tot 800 euro voor wie met behulp van een sms direct en snel geld wil lenen. De minilening is erg populair in Nederland. In België gebruikt Ferratum een ​​EU-bankvergunning.

Snel geld lenen bij Ferratum Belgium

Ferratum biedt snel een lening aan als je wilt. Ferratum heeft inmiddels meerdere namen voor deze lening:

Al deze namen duiden op de vele mogelijkheden om snel een lening te krijgen. Dit komt omdat het altijd een klein bedrag is, je kunt het per sms ontvangen en dus je zaken op je mobiele telefoon doen.

Ferratum berekent geen rente

De verrassende bewering dat Ferratum geen rente in rekening brengt. Het brengt administratieve kosten in rekening. Met deze manier van geld lenen kan iedereen een microlening nemen, ook als je op de kredietzwarte lijst staat.

Korte termijn lening

Een microkrediet of minilening is een kortlopende lening. Ferratum-tegoed moet uiterlijk binnen 15 of 30 dagen worden terugbetaald.

Sms aanvraag minilening

Het verzoek via sms is als volgt. Het volgende voorbeeld maakt dit duidelijk:

Leningbedrag, looptijd, voornaam, achternaam, rijksregisternummer, adres, postcode, woonplaats, bankrekeningnummer, e-mailadres

Stel dat je 150 wilt lenen voor 15 dagen en je naam is Jan Partry, dan ziet je sms, met de komma vervangen door een spatie, er als volgt uit:

150 15 januari Partrijs 01234567891 Mijnstraat 1 1234 Mijnstad 012345678910 jan.patrijs@e-mail.be

Doe een tweede verzoek

De tweede aanvraag is makkelijker omdat je al bekend bent bij het bedrijf. Voorwaarde is wel dat je de eerste lening op tijd hebt afgelost. Dan stuur je gewoon een sms met het gewenste bedrag, de duur en het registratienummer.

Minilening of minikrediet aanvragen

Elke Belg met een goede kredietwaardigheid die minstens 21 jaar oud is, kan een aanvraag indienen. Je hebt natuurlijk ook een Belgisch gsm-nummer en bankrekeningnummer nodig. Ferratum is bereikbaar tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 18:00 uur. Als je vervolgens akkoord gaat met de voorwaarden, is dat snel gebeurd, want na ongeveer 10 minuten wordt je leningaanvraag beantwoord met een sms. Je account wordt dan bijgeschreven en je kunt geld uitgeven.

Voorwaarden voor het ontvangen van een minilening

Enkele voorwaarden zijn:

Bij een minilening vertrouw je op je overeenkomst en is het onmogelijk om alles in 10 minuten te checken. Dit betekent dat iedereen hier snel geld kan lenen.€