Een cadeautje voor de kleine portemonnee

Een cadeau kopen voor verjaardagen en andere feestdagen kan zo duur zijn als je wilt. Gezinnen geven elke maand veel uit aan cadeaus.

Naar verjaardagsfeestjes of andere feestelijke gelegenheden gaan kost gezinnen slechts een paar dollar per keer. Gemiddeld drie tot vijf keer per maand is er een feestje in de familie waarbij je een cadeau moet kopen. Hier wordt ongeveer 100 euro per maand aan besteed. Het omvat niet de maand december en verjaardagen in de familie. Gezinnen die nauwelijks rond kunnen komen, hebben niet de middelen om cadeaus te kopen. Als ze het geld ervoor hebben, zou het zonde zijn om het weg te geven. Ze aarzelen ook om een ​​goedkoop cadeau te kopen. Er zijn echter ook leuke cadeautjes te koop voor de kleine portemonnee.

Waar cadeaus kopen?

Je hoeft niet naar een exclusieve winkel om iets origineels te vinden. In goedkopere winkels vind je vaak genoeg leuke en originele items. In plaatsen als Xenos of goedkope boekwinkels kun je leuke cadeaus krijgen voor prijzen tot 10 euro. U kunt op deze kosten besparen door de extra tijd te nemen om rond te shoppen. Dringende aankopen bij een tankstation worden afgeraden. Een boeket bloemen of een ander cadeau van een tankstation is vaak te herleiden tot het punt van aankoop.

De truc is om op voorraad te kopen

Het probleem is vaak dat mensen pas op het laatste moment gaan kijken. Veel tijd hebben ze hier op het laatste moment niet voor en er worden in allerijl cadeautjes gekocht. Het is verstandig om gedurende het jaar iets te kopen voor een toekomstig feest. Je ziet vaak leuke dingen die je niet koopt omdat je ze niet nodig hebt. Als het voor jezelf leuk is, is het vast ook leuk voor iemand die nog niet jarig is, maar dat moment komt natuurlijk weer. Koop het van tevoren en leg het in de kast. Dit scheelt je op den duur veel euro’s.

Cadeaus voor kinderen

Kinderen vinden het geweldig om meerdere pakketten uit te pakken. Je doet ze een plezier door ze meerdere geschenken te geven. Het is een goedkope manier om veel te geven waar je zelf weinig aan hebt uitgegeven. Je hoeft niet naar de duurdere winkels, je kunt ook gewoon bij Zeeman en Wibra terecht voor kleine, goedkope en toch leuke cadeautjes. Ook hier koopt u eenvoudig uit voorraad. Als je iets in de aanbieding vindt, koop het dan gewoon en zet het op de plank. Ook voor kinderfeestjes kun je meerdere dezelfde cadeaus kopen en aan verschillende kinderen geven.

Wat is een normaal bedrag om te besteden?

Kinderen mogen maximaal 10 euro besteden. Voor volwassenen is de gemiddelde prijs voor een behoorlijk boeket bloemen, dus zo’n 15 tot 20 euro. U kunt aan deze verwachtingen voldoen door verstandig te kopen, maar slechts de helft van het bedrag uit te geven.€