Do’s en don’ts bij het thuiswerken

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van mijn zoektocht naar werk vanuit huis. Ondanks het “World Wide Web” is het niet eenvoudig om een ​​leuke, goedbetaalde baan te vinden. Zeker als je je eigen tijd wilt indelen en als je niet tevreden bent met een paar centen hier en daar. Ik schreef dit vooral als waarschuwing, dus dit artikel laat je niet met een baan achter, maar je wordt wel heel goed geïnformeerd over de do’s en don’ts.

Voordat je begint, begrijp het!

De titel van dit hoofdstuk zegt het al, je moet goed nadenken over waar je aan begint. Veel oplichters zijn actief in deze branche, meestal zijn ze dat
hem
snel thuiswerken en bijna slapend rijk. Zelfs als je je hiervan bewust bent en weet waar je op moet letten, is het nog steeds moeilijk om het “goede” van het “slechte” te onderscheiden. Ook kan het lastig zijn om bepaalde aanbiedingen of advertenties te negeren. Maar het komt allemaal neer op het oude “als het te mooi is om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook.”

Voordat je op zoek gaat naar een leuke (bij)baan is het raadzaam om eerst bij jezelf na te gaan wat je precies wilt.

Lees daarom dit artikel goed door en denk dan goed na!

inpakken werkt

Inpakken is bijna de meest bekende vorm van huiswerk. Je riskeert weinig, maar het is moeilijk te vinden en je betaalt niet te veel. Omgerekend per uur verdien je niet meer dan €3. Deze werkzaamheden bestaan ​​voornamelijk uit het inpakken en/of sorteren van kleinere producten, zoals het inpakken van brieven in enveloppen of speelgoed, het draaien van pennen, etc. Je wordt betaald per taak, niet per uur! Er is weinig aanbod in deze baan, dus een vaste klant zul je niet snel vinden. Als bestelling ontvangt u bijvoorbeeld binnen een week (deadline) 1000 brieven in enveloppen voor een vast bedrag per bestelling. Het materiaal wordt normaal per pakketpost bij u afgeleverd. Na het voltooien van de taak kunt u pas weer aan het werk als uw cliënt weer aan het werk is.

Voordelen:

minpuntjes:

In het bijzonder niet:

voor een eenvoudig e-mailadres of ander telefoonnummer.

E-mailverwerking

Het internet staat vol met dit zogenaamde huiswerk, misschien wel, maar de echte baan heb ik nooit in mijn eentje kunnen vinden. Alles is nep!

Hoe werkt het:

Op internet staan ​​mooie advertenties met links naar mooie websites die er erg betrouwbaar uitzien. Ze prijzen een zeer goede manier van thuiswerken, je hoeft maar een paar e-mails per dag te lezen en te versturen (4 tot 8 precies zoals je wilt.) Je kunt tot 500 euro per dag verdienen (!). U moet een startpakket aanschaffen voor ongeveer 25 euro (dit bedrag kan variëren afhankelijk van de dienstverlener). Met dit starterspakket, handleiding of e-book kun je dezelfde dag direct al geld verdienen.

Na het verzenden van de registratie-e-mail en betaling, ontvang je een e-mail terug met een link om het pakket te downloaden. Dit pakket (als je het al kunt downloaden, soms is het niet eens mogelijk) bestaat uit een uitleg en eventueel webadressen en advertenties. De uitleg is simpel: bied andere mensen hetzelfde type pakket aan en laat ze storten op je rekening!

Op de websites van de dienstverleners staat nooit een adres, telefoonnummer of iets dergelijks. Niet meer dan een e-mailadres dat niet reageert op uw kritische e-mails. Advies loont nooit voor werk, werk moet betaald worden, niet andersom!

Consultant

Dit is een van de oudste vormen van huiswerk, Tupperware-feestjes kent iedereen wel. Deze banen zijn veel betrouwbaarder dan de vorige, natuurlijk als je een goede dienstverlener vindt. De baan bestaat uit het doorverkopen van producten die eerst door de klant zelf moeten worden gekocht. Deze doorverkoop kan op verschillende manieren: via internet (marktplaats etc.), op feestjes voor vrienden en familie, op uw website of via advertenties in de supermarkt.

De producten zijn zeer divers, hier is een lijst met opties:

Als het goed voor je is en je er genoeg tijd in steekt, kan het zijn vruchten afwerpen. Het is helemaal aan jou, hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Zorg ervoor dat de items die je verkoopt je ook persoonlijk aanspreken, als je er zelf geen passie voor hebt, is het moeilijker te verkopen.

Eigen bedrijf (website)

Met je eigen bedrijf kun je je idee volledig uitwerken en precies doen waar je van houdt. Maar zoals altijd is er een addertje onder het gras.

Iedereen kan tegenwoordig gratis een website maken met webklik.nl, everyoneweb.com en uwweb.nl. Hier zit een limiet aan wat betreft webruimte. Honderden productfoto’s of Perfect is onmogelijk, maar toch een mooi begin. Als mensen willen bestellen, kunnen ze eenvoudig een e-mail sturen met de bestelde artikelen. Je stuurt een e-mail met de totaalprijs en natuurlijk je bankrekeningnummer om het bedrag naar over te maken, daarna verstuur je de goederen per post. Zorg ervoor dat u de verzendkosten verhaalt op de klant of deze wordt ook van uw winst afgetrokken. Het is verstandig om op je website te vermelden dat de bezorgkosten voor rekening van de klant zijn, wat de voorwaarden zijn en of de productprijzen inclusief of exclusief btw zijn.

Ook dient er rekening gehouden te worden met de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel, zij dienen zich te laten registreren voordat met de verkoop wordt begonnen. Als je serieus overweegt dit soort thuiswerk te doen, houd er dan rekening mee dat het veel komt kijken, informatie kun je het beste via je regionale kamer van koophandel of op kvk.nl inwinnen. Als je alles goed doet en je website vooral op internet promoot, kan het heel goed betalen.

TIP:
Investeer alleen geld als het echt nodig is! In het begin is alles nog zo onduidelijk: gaat het werken of niet?

Koop dus niet te veel producten!

TIP:
U kunt ook gratis adverteren op marktplaats.nl, offerpagina.nl, etc.

Artikelen schrijven

Als je een goede schrijver / ster bent, kun je dit werk vanuit huis kiezen. Dit kan geheel gratis op verschillende sites:

Bij dat laatste kun je vooral reviews schrijven over producten, reizen of bedrijven. U kunt uw persoonlijke ervaringen delen en geld verdienen met deze beoordelingen. Hoe meer mensen uw artikel lezen en beoordelen, hoe meer u verdient.

Andere dienstverleners vragen u om artikelen te schrijven, alleen informatief en over veel onderwerpen. Je moet er nogal wat over weten, want het is misschien niet letterlijk op een andere site verschenen. Kopiëren van wikipedia of iets dergelijks is dus niet acceptabel.Op deze sites krijgt u een deel van de winst van de advertenties die bij uw artikel worden geplaatst.

Het is daarom verstandig om uw artikel zoveel mogelijk op andere sites te promoten. De winsten lopen sterk uiteen, meestal niet meer dan een paar cent per stuk. Maar als je het naast winst ook als hobby pakt en je op meerdere sites inschrijft en een paar honderd schrijft, kun je van een paar tientjes tot zo’n 100 euro per maand verdienen.

Sommige sites creëren hele gemeenschappen die kunnen leiden tot vriendschappen op internet.

Vooral omdat je op veel sites je persoonlijke gegevens kunt achterlaten en met anderen kunt chatten.

Telefoon werk

Vrijwel al het telefoonwerk (inclusief sms’en, chatten en webcamwerk) komt uit de erotische sector. Bijna al het andere is nep! Als je het niet erg vindt om als callgirl/boy of webcamgirl/boy te werken, dan is dit een zeer lucratieve baan! Je belt, chat of cam met mensen die erotische dingen willen zien of horen en wordt dan per minuut betaald. In de praktijk is dat ongeveer 24 euro per uur.

Sites die dit soort werk aanbieden zijn onder meer:

Wat heb je nodig:

Je hoeft niet super mooi en dun te zijn om door te kammen, er is plaats voor iedereen op deze markt! Dus je moet deze baan echt willen en seks hebben.

slotwoord

Nu heb je alle informatie over elk type huiswerk dat ik ben tegengekomen. Als je alle tips en waarschuwingen opvolgt, zou je nu een goede, leuke en eerlijke thuiswerkbaan moeten kunnen vinden.

Wat je ook kiest en doet, ik wens je veel succes, plezier en natuurlijk heel veel Euro’s!€