Digitale apparaten moeten vaak bij elkaar worden gehouden

Veel jonge mensen die nog studeren of studeren willen graag meedoen met de meest geavanceerde digitale apparaten. Ook ouderen met een laag inkomen hebben het moeilijk. Vaak gaat het om een ​​nieuwe laptop of computer, de nieuwste Samsung telefoon, iPad, iPhone, iPod of andere muziekapparatuur. Als je ouders echter een normaal inkomen hebben, zullen ze dat niet altijd kunnen betalen. Deze apparaten zijn meestal te duur als verjaardagscadeau of sinterklaascadeau. U kunt echter ook zelf iets doen om er een te krijgen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden om flyers te bezorgen, maar als je dat niet wilt zijn er een aantal andere mogelijkheden die vaak erg leuk zijn om geld in te zamelen.

Besparingen voor dure digitale apparaten

Een optie is om geld te besparen voor een supermoderne iPhone of iPad. Neem elke week of maand een deel van je zakgeld op de bank en stort het op je spaarrekening. Het gaat misschien niet zo snel, maar na verloop van tijd houd je toch nog een aardig bedrag over. Hoe minder zakgeld u uitgeeft, hoe meer u op uw spaarrekening kunt zetten.

verjaardagsgeld

Plus al het geld dat je op je verjaardag krijgt van ouders, grootouders, familie en vrienden. Ook krijgen sommige jongeren soms geld van hun ouders en grootouders om aangifte te doen. Je ziet het bedrag op de spaarbank groeien en het is gewoon leuk.

Verdien extra geld voor een duur digitaal apparaat

Als je niet al te veel zakgeld hebt, kun je natuurlijk ook niet veel sparen. Hoe dan ook, het is de moeite waard om een ​​parttime baan te zoeken. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Je hebt vaak leuke voordelen aan het doen van een bijbaan. Aan het einde van het jaar krijgen krantenleveranciers soms tips van hun klanten. Het is ook mogelijk dat je als folderleverancier kleine pakjes verzorgingsproducten of pakjes waspoeder in plaats van folders voor de feestdagen kan bezorgen, die ook nog eens wat extra’s geven.

Flyers bezorgen

Folders kunnen vanaf 13 jaar bezorgd worden. Het is natuurlijk een echte baan en je moet je ook aan de contracten houden, anders ben je binnen de kortste keren je bijbaan kwijt. Sommige jongeren willen geld om folders te bezorgen, maar gooien dan het hele pakket onder een brug, in het bos of gewoon in een sloot langs de kant van de weg.

Verlies van bijwerk indien niet correct uitgevoerd

Het bedrijf komt er echter altijd achter als de flyers niet goed worden bezorgd omdat mensen die altijd de flyers controleren op het voordeel contact opnemen met het bedrijf als er een week geen flyers meer binnenkomen. Dan verlies je als jongere die kaarten bezorgt al snel je bijbaan. Het bedrijf weet immers precies wie waar flyers uitdeelt. Deze bron van inkomsten droogt snel op.

Goed voor je gezondheid

Flyers bezorgen is niet alleen een echte klus, maar ook nog eens goed voor je gezondheid: je staat in de zomer en winter vaak lang buiten, waardoor er meer weerstand ontstaat. Mensen met krantenroutes en folderverspreiders worden vaak steeds minder vaak ziek dan anderen.

De route van de krant moet goed verzorgd worden

Vanaf 15 jaar kan je ook een krantenroute lopen. Het verdient meestal iets meer dan het bezorgen van flyers. Weekbladen kunnen meestal overdag bezorgd worden, maar de krant moet wel heel vroeg in de bus zijn. Ben je een avondmens en hou je niet van vroeg opstaan, dan is dit niet de baan voor jou en moet je iets anders gaan doen. Het vergt een goede discipline om elke ochtend heel vroeg op te staan ​​om de krant te bezorgen.

Dozen vullen om geld te verdienen

Dozen vullen in de supermarkt is goed werk. Je werkt immers binnen en niet bij alle weersomstandigheden buiten. Het is echter noodzakelijk om de datum van producten in de schappen zorgvuldig te controleren, zodat klanten producten die zijn verlopen niet mee naar huis kunnen nemen. Als je liever dozen vult dan folders of kranten te bezorgen, ga dan naar de supermarkten bij jou in de buurt. Misschien is er een plek vrij en kun je meteen aan de slag.

Zorg dat je er representatief uitziet als je solliciteert

Als je gaat solliciteren voor deze bijbaan, kun je er maar beter op je best uitzien. Je bent tenslotte bezig met voedselproducten en hebt interactie met klanten. De meeste supermarkten waarderen het uiterlijk van hun medewerkers. Ook van voorraadvullers.

Goede manieren

Zet je beste beentje voor tijdens een sollicitatiegesprek. Handen schudden bij kennismaking. Bereid je ook goed voor op het gesprek om duidelijke en redelijke argumenten te presenteren. Er worden vaak vragen gesteld over waarom je deze baan wilt, wat je studeert, wat je later wilt worden, wat je hobby’s zijn, etc. Probeer overal een goed antwoord op te vinden.

Heeft uw familie een bedrijf?

Als iemand in uw familie een bedrijf heeft, vraag dan of u voor hen kunt werken. Vaak denk je er niet meteen aan, maar soms kun je er ook terecht. Denk bijvoorbeeld aan een tuinierbedrijf, een garage of een kantoor waar u vaak post moet kopiëren, bezorgen of klaarmaken.

Met weinig extra inkomsten duurt het vaak lang om te sparen voor een duur digitaal apparaat

Dan is er nog het kleine bijverdienste waarvan iedereen weet. Als je betaald krijgt om de auto van je broer te wassen of het gazon van je ouders te maaien, moet je dat natuurlijk doen. Soms kun je ook boodschappen bezorgen bij ouderen in de buurt of helpen met andere kleine klusjes.

Er zijn meer mogelijkheden om extra te verdienen

Zo zijn er jongeren die eens in de twee weken het gras maaien in de tuin van ouderen of onkruid wieden. Ook hun auto moet vaak gewassen worden. Glazenwassen is ook een klus waar oudere mensen vaak tegenop zien. Naarmate de ouderenzorg steeds meer uitgekleed wordt, beginnen er veel kansen voor jongeren te ontstaan. Kijk om je heen. Als je geen andere manier hebt om bij te verdienen is dit een optie, maar het duurt vaak langer om je duurste wensen te innen.

Werken is gezond en geeft ervaring

Een bijbaan levert je niet alleen extra geld op, maar het helpt je ook vooruit. Iedereen die een of meerdere deeltijdbanen heeft gehad, weet wat werk is en hoeveel moeite het kost om geld te verdienen. Ga je na je studie solliciteren op een baan, dan staat het goed op je CV (Curriculum Vitae = levensloop) als je al wat bijbanen kunt noemen. Een latere werkgever zal zien dat je niet lui bent en dat je al enige werkervaring hebt en een goede werkhouding gewend bent.

Werk hard maar laat je studie er niet onder lijden

Pas op dat je jezelf niet overbelast en er geen last van krijgt, want dan stoppen ouders er vaak mee en ben je klaar met bijverdienen. Dure digitale apparaten blijven dan voorlopig niet beschikbaar. Onderzoek staat immers altijd voorop. Je wilt tenslotte comfortabel kunnen leven met een behoorlijk inkomen, en dat krijg je uiteindelijk alleen als je er diploma’s voor haalt.

Volwassenen moeten het vaak ook houden

Met een klein inkomen en een gezin is het vaak moeilijk om dure apparatuur aan te schaffen. Volwassenen kunnen ook vaak een bijbaantje aannemen en het daarmee verdiende geld gescheiden houden van hun reguliere maandinkomen. Zo kan het extra geld gebruikt worden voor extra wensen, maar vergeet niet deze extra inkomsten ook aan te geven bij de Belastingdienst. Het is immers niet de bedoeling dat u er volgend jaar een extra vordering voor krijgt waar u niet op had gerekend.€