Delta Lloyd Hoge Spaarrenterekening

Delta Lloyd bestaat uit veel bedrijven en biedt veel financiële producten aan. Hier kunt u sparen met een hoge rente, verzekeringen, hypotheek. Spaar nu bij Delta Lloyd Bank met een hoge rente- en internetspaarrekening. Maar je kunt ook kiezen voor een deposito met een hoge rente. Sparen bij Delta Lloyd is sparen met een doel.

Wie is Delta Lloyd?

Delta Lloyd heeft veel zelfstandige bedrijven onder eigen merknaam. Zo maken ook Ohra en ABN AMRO Verzekeringen deel uit van de Delta Lloyd groep. Met deze kolos kunt u online sparen, sparen voor uw pensioen, een hypotheek afsluiten, verzekeren, sparen op een beleggingsrekening, beleggen, levenslopen sparen en een spaardeposito opnemen. Er zijn allerlei soorten besparingen als je een specifiek doel hebt:

Spaarrenterekening met hoge rente

Renterekeningrente in augustus 2017 is 0,35%, wat redelijk is. Zeker omdat er geen andere voorwaarden aan dit account zijn verbonden. U kunt storten en opnemen zonder boete. Spaarrekening zonder beperkende voorwaarden, maar toch met een hoge rente. De rente is variabel. Handig is dat je vanaf deze rekening ook andere spaarproducten kunt kopen.

Delta Lloyd Bank renterekening voordelen

Delta Lloyd Bank biedt online sparen op een rentedragende rekening. Kort over de voordelen van deze online spaarrekening:

Een deposito sparen met een hoge rente

U kunt ook een deposito sparen (rente eind augustus 2017):

Dit zijn relatief hoge rentetarieven in vergelijking met het aanbod van andere banken, maar zoals vaak het geval is bij deposito’s, kunt u uw geld niet zomaar opnemen. Voor dit gesprek met de bank ontvangt u een toeslag. Als u daarentegen eerder dan afgesproken een lening aanvraagt, moet u 1% betalen. Het kan dus wel, maar deze boete wordt daadwerkelijk in mindering gebracht op uw maximaal haalbare winst.

In 2017 aan de slag bij Delta Lloyd

Kies voor sparen bij Delta Lloyd. De rente is hoog en je spaart zeker. Deze bank valt onder het depositogarantiestelsel van de Centrale Bank van Nederland. Wilt u nog een rekening openen, dan kunt u ook sparen bij de 5 Nederlandse banken met de hoogste spaarrente. Zeker als de rente laag staat door het beleid van de ECB, is een goede spaarrentevergelijking belangrijk.

Lees verder