DeGiro: Goedkoop beleggen, ook voor je pensioen

Beleggen via DeGiro is vaak bijzonder goedkoop vanwege de lage tarieven, waaronder het gebruik van een pensioenrekening voor uw pensioen. In dit investeringsplatform hebben particuliere beleggers 80% lagere tarieven dan beleggers van andere makelaars. Ook andere makelaars dan giro, zoals Binck, DeGiro en Lynx, zitten niet stil. Er lijkt een nieuwe biedingsoorlog te zijn begonnen voor online investeerders. Goedkoop beleggen via internet is goed nieuws voor beleggers. Orders voor aandelen, futures, obligaties en opties.

Degiro verlaagt de tarieven voor uw transacties door te investeren

Giro is voor de professionele markt gelanceerd door enkele medewerkers van Binck, nu onderdeel van Saxo Bank. Binks opende vervolgens de beleggersmarktplaats voor particulieren die online beleggen. Bink was destijds een prijsvechter die niet alleen de tarieven verlaagde, maar retailbeleggers allerlei nieuwe tools, tools, meegaf om hun investeringen te volgen en te monitoren. Allerlei nieuwe beleggingsinformatie kwam direct beschikbaar voor een nieuwe markt van beleggers. Als een particulier eerst moest wachten op informatie van de grootste banken en veel moest betalen voor zijn transacties op de beurs, opende Binks destijds een nieuwe markt: goedkoop, transparant en met veel nieuwe informatie voor wie thuis willen beleggen. Binks was hier lange tijd zeer succesvol mee en dwong zelfs de grootste banken hun tarieven snel te verlagen.

DeGiro: 80% lagere transactiekosten dan concurrenten, lekker goedkoop

Professionals betalen doorgaans minder voor hun transacties bij het beleggen dan de particuliere belegger, maar dat is voorbij met DeGiro. Deze internetmakelaar belooft je dezelfde prijzen te bieden als een professional. Dit betekent een voordeel van 80%. Bij een investering van € 10.000,- betaal je niet meer € 16,50, maar bij DeGiro van € 2 tot € 4. Er zijn nog meer voordelen. Voortaan kunt u uw beleggingsopdracht voor het bedrag aangeven en wordt berekend hoeveel eenheden van bepaalde aandelen, obligaties of ander beleggingsproducten er zijn. Daarnaast kunt u nu wereldwijd en dus 24 uur per dag handelen op wereldwijde beurzen. Dit betekent veel meer mogelijkheden voor een succesvolle investering. Geen enkele belangrijke markt is voor u als particuliere belegger gesloten. Zo kun je je geld veel beter spreiden. In feite kan iedereen op deze manier tegen groothandelsprijzen beleggen en kunt u op elk moment van de dag de beste informatie krijgen om het te gebruiken.

DeGiro wil verder groeien

Degiro wil verder groeien. U kunt er deel van uitmaken en zo goedkoper en succesvoller beleggen. Uiteraard zijn uw transacties met dit platform veilig. DeGiro staat onder toezicht van De Nederlandse Bank en AFM.

Welke investeringen zijn mogelijk met De Giro?

Wanneer u online bestellingen plaatst, kunt u een dagelijkse bestelling, een limietorder of de beste kiezen:

Je kunt dus vooruit.

Wat is de concurrentie voor uw investeringstransactiekosten?

Opmerkelijke concurrenten zijn onder meer:

Het is de vraag wat de concurrentie gaat doen, maar lagere transactiekosten voor uw bestellingen is altijd goed. De eerste overwinning is er al. Nu rest alleen nog het wijzigen van de investeringen.

Uw pensioen beleggen in DeGiro

U kunt ook beleggen voor uw pensioen in DeGiro met een pensioenrekening. Een pensioenrekening is een geblokkeerde rekening, wat betekent dat het geld dat u erop zet erop blijft staan ​​totdat u wilt dat het geld wordt uitbetaald voor uw pensioen. Het voordeel van deze pensioenrekening is dat er geen onroerende voorheffing in kolom 3 op het belegde geld wordt geheven. Als u een pensioentekort heeft, is de premie bovendien (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar in kolom 1. Het bijzondere aan de DeGiro pensioenrekening is dat u zelf de samenstelling van uw beleggingspakket kunt kiezen. Dit kunnen aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, trackers of een combinatie hiervan zijn tegen zeer lage tarieven. Profiteer van deze mogelijkheid en vergelijk tarieven met die van een pensioenbelegger als Brand New Day.

Lees verder