De Hypotheker voor een betrouwbare keuze

De Hypotheker is in 25 jaar uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke hypotheekadviesorganisatie van Nederland. Dat er al weer 500.000 hypotheken zijn afgesloten via De Hypotheker laat zien hoe goed de formule werkt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze en mogelijkheden van De Hypotheker.

Hypotheekhouder

Sinds 1985
Hypotheekhouder
actief in Nederland en met meer dan 170 vestigingen is er altijd een bij jou in de buurt. De kracht van De Hypotheker is het onafhankelijke karakter. Zij hebben met bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland te maken en kunnen je daarom het beste advies geven. Alle vestigingen van De Hypotheker worden bemand door erkende hypotheekadviseurs.

Stel dat u minimaal twee dezelfde hypotheken met dezelfde rentetarieven en voorwaarden vergelijkt, dan verschillen de voorwaarden en bijbehorende verzekeringen per hypotheek vaak. Voor de meesten van ons zijn de verschillen niet echt voorspelbaar en kan een verkeerde keuze resulteren in een meerkostenpositie die kan oplopen tot enkele duizenden euro’s per jaar.

Om dit soort problemen te voorkomen is het aan te raden langs te gaan bij De Hypotheker of, nog beter, eerst telefonisch een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. U krijgt service en beheer gedurende de looptijd van de hypotheek. Van de eerste oriëntatie, het bezoek aan de notaris, de aanslag tot de voorlopige aflossing en ook daarna, zolang het nodig is.

“ja check”

De “Ja-check” is ontworpen voor hun klanten om eenmaal per jaar online in te vullen. In de afgelopen periode kunnen zich wijzigingen hebben voorgedaan die van invloed zijn op de eerder afgesloten hypotheek. Met een controle weet je of er iets veranderd moet worden en kun je een afspraak maken bij het dichtstbijzijnde filiaal.

U zoekt een hypotheek

Als u op zoek bent naar een hypotheek, dan komt het ijs niet van de ene op de andere dag. Je gaat heen en weer om te informeren bij familie, vrienden, kennissen, of duikt het internet in voor mogelijkheden. Het zal je misschien verbazen hoeveel verschillende opties er zijn. En veel van deze opties zijn erg ondoorzichtig zonder enige voorkennis van hypotheekvormen.

Op de website van De Hypotheker krijgt u verschillende vragen:

Waar kun je nog meer op letten:

Financiële diensten

Ook voor financiële dienstverlening bent u bij De Hypotheker aan het juiste adres. In ieder geval kunt u ook voor de volgende vragen bij ons terecht:

Onlinetips

Voor mensen met beperkte tijd is er een online consultatiemogelijkheid waar u specifieke berekeningen kunt maken en informatiebladen kunt bekijken die relevant zijn voor uw situatie.

Hier vindt u advies over het kopen van uw eerste woning, het kopen van een tweede woning, het wijzigen van uw huurwoning naar koopwoning en het beëindigen van uw rentevaste periode.

Voor vragen die overblijven na het bekijken van de website van De Hypotheker kunt u het beste een afspraak maken om deze vragen te bespreken met een van de financieel adviseurs. Het zal ongetwijfeld zijn best voor je doen.€