Creditcard aanvragen, wie, wat, waar?

Een creditcard is een handig betaalmiddel in binnen- en buitenland. Het is al een relatief oud betaalmiddel dat nog steeds veel mensen over de hele wereld bedient. Vroeger waren creditcards vooral voor rijke mensen, tegenwoordig kan bijna iedereen een creditcard aanvragen. Hieraan wordt vooraf alle en BKR toetsing gedaan. Hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden om een ​​creditcard aan te vragen?

De
kredietkaart
is geschikt voor betalingen in binnen- en buitenland, maar het is ook handig om online te betalen. Veel websites waar je iets online kunt betalen, vragen je vaak om een ​​creditcard te gebruiken. Als je geen creditcard hebt, kun je gewoon niet betalen. Mede daarom stappen veel mensen over op het aanvragen van een creditcard. Deze betaalmethode heeft nog meer voordelen. Een creditcard kan bijna overal ter wereld worden gebruikt en met een debetkaart heb je wat tegoed. In sommige gevallen kan dit handiger zijn dan geld lenen.

Waar kan ik een creditcard aanvragen?

Waar een creditcard aanvragen. In de loop van de tijd zijn er veel nieuwe soorten betaalkaarten bijgekomen. Tegenwoordig biedt elke bank dergelijke betaalkaarten aan. Creditcards hebben een opnamelimiet die varieert van 1.000 tot 5.000 of meer, afhankelijk van uw inkomen. U kunt bijvoorbeeld verschillende creditcards aanvragen:

U kunt al een kaart aanvragen als uw inkomen hoog genoeg is. Hoe beter uw inkomen, hoe hoger de maximale opnamemogelijkheid van uw betaalkaart. Wil je een royale bestedingslimiet, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gold card.

VISA of Mastercard, wat is het verschil?

Er is niet veel verschil tussen VISA en Mastercard. Met beide kaarten kunt u in de meeste landen van de wereld betalen. Mastercard verscheen echter iets later op de markt dan VISA. Daarom is VISA over de hele wereld iets minder bekend.

Hoe lang duurt het om te solliciteren?

Gemiddeld duurt het ongeveer 14 dagen om een ​​creditcard aan te vragen voordat de kaart daadwerkelijk in uw bezit is. De aanvraag moet worden verwerkt en goedgekeurd. De kaart moet worden aangemaakt en geactiveerd. Online solliciteren gaat vaak het snelst.

Negatieve BKR lijst, wat nu? Creditcard aanvragen met een negatieve BKR-record.

Als u een negatieve BKR-record heeft, wordt uw creditcardaanvraag doorgaans afgewezen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door het BKR. Als de betalingsachterstand is weggewerkt en het BKR-record is ingetrokken, komt u mogelijk weer in aanmerking voor een kaart.

Huur betalen?

Als u deze betaalmethode gebruikt, wordt het gebruikte saldo uitgesteld tot het einde van de maand. Als u uw rekening op tijd betaalt, betaalt u geen rente. Als u ervoor kiest om in termijnen terug te betalen, moet u rente betalen over het openstaande saldo.

Bankrekening aan welke bankrekening is mijn kaart gekoppeld?

Als u een creditcard afsluit bij de bank, kan de kaart automatisch worden gekoppeld aan uw bankrekening. Als je een kaart wilt die je aan elke rekening kunt koppelen, kies dan een bankonafhankelijke kaart zoals Visa of American Express.

Hoeveel kost het?

De creditcard is al beschikbaar voor aankoop van enkele tientallen tot meer dan 50. Het betaalde bedrag wordt jaarlijks teruggestort. Studenten hebben speciale tarieven. De bestedingslimiet is meestal van 1.000 tot 2.500 of 5.000. Hoe hoger het inkomen, hoe groter de bestedingsmogelijkheden.

Creditcard voordelen

De grootste voordelen van deze betaalmethode zijn:

Creditcard met chip

Creditcards met een chip en pincode zijn het veiligst. Daarom stappen steeds meer dienstverleners over op het gebruik van de chip.

Lees verder