Binck Fundcoach, die belegt in fondsen en ETF’s

Met Binck Fundcoach heeft u een platform waarmee u eenvoudig beleggingsfondsen en ETF’s kunt verhandelen. De website van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s voor optimaal gebruikersgemak. Binckbank heeft Fundcoach overgenomen van SNS Bank. Binck fundcoach biedt het grootste voordeel dat u bij periodieke investeringen geen transactiekosten betaalt. Over het algemeen is Fundcoach een geweldig platform voor een belegger die de voorkeur geeft aan beleggingsfondsen en ETF’s.

Wat is Binck Fonds Coach?

Beleggen gaat niet vanzelf en is niet altijd even gemakkelijk. Maar met de website van Binck Fundcoach, speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s (Exchange Traded Funds), is het zoeken, vinden en kopen van het juiste fonds een stuk eenvoudiger geworden. Met de in de website ingebouwde fondsenvergelijker van Binck Fundcoach vindt u altijd het juiste fonds dat past bij uw wensen. Een ander handig kenmerk van Fundcoach is dat u kunt profiteren van de mogelijkheid om periodiek te beleggen. Met periodiek beleggen bouw je een beleggingsportefeuille op door maandelijks een vast bedrag te beleggen. Wanneer u periodiek belegt, betaalt u geen transactiekosten. De minimale maandelijkse investering voor terugkerende investeringen is 20 euro.

Productaanbod

Binck Fundcoach biedt een breed scala aan goed verhandelbare beleggingsfondsen en indextrackers.

Het aanbod aan beleggingsfondsen en ETF’s is zo compleet mogelijk. Vrijwel alle activa kunnen worden verhandeld. Binck biedt haar klanten de mogelijkheid om beleggingsfondsen toe te voegen aan Fundcoach die ze niet in hun portefeuille hebben. U kunt een assortimentsselectie maken per regio, categorie en leverancier. In het volgende rapport kunt u eenvoudig alle relevante gegevens zien, zoals de Morningstar-rating, het rendement en de prijs.

Met behulp van de zoekbalk vindt u snel het juiste beleggingsfonds. U kunt een beleggingsfonds of ETF zoeken op de instelling die het fonds aanbiedt of op fondsnaam. U ziet dan beleggingsfondsen of ETF’s in een overzichtelijk overzicht.

Kenmerken van Binck Fundcoach

Wanneer je Fundcoach gebruikt, heb je toegang tot een aantal handige tools en extra’s. U kunt bijvoorbeeld een fondsvergelijker gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten fondsen, met de fondsvergelijker vindt u altijd de juiste informatie en kunt u verschillende beleggingsfondsen vergelijken. Wilt u een fonds met hoog rendement en risico, of heeft u liever een defensief beleggingsfonds. U kunt ook eenvoudig zoeken naar fondsen die alleen in een bepaalde regio beleggen, zoals Zuid-Amerika of Azië. Per fonds wordt belangrijke informatie weergegeven zoals rendement, risico, sectorinformatie, samenstelling en dividenden. U vindt snel het perfecte fonds en ziet direct of er andere beleggingsfondsen zijn die meer geschikt zijn voor u. Je hebt ook toegang tot het laatste nieuws en reguliere opiniestukken en columns. Bij Binck Fundcoach leest u relevante en informatieve columns over beleggingsfondsen en ETF’s. In deze columns geven beleggingsexperts hun mening over de marktontwikkelingen. U kunt ook meer lezen over slimme beleggingsstrategieën en productrecensies vinden. Als klant kunt u gratis deelnemen aan webinars over onderwijsinvesteringen.

Vaste prijzen

(Laatst bijgewerkt op 19.05.2020)

Nadelen van Binck Fundcoach

De minimale servicefee is nu afgeschaft, waardoor Binck Fundcoach ook veel interessanter is voor kleine beleggers. Door de vaste transactiekost van € 8 voor beleggingsfondsen, ongeacht de ordergrootte, is Fundcoach relatief duur voor kleine orders. Aan de andere kant zijn gratis terugkerende transacties aantrekkelijk voor particuliere beleggers.

Conclusie

Al met al is Binck Fundcoach een interessant platform voor beleggers die niet al te veel risico willen nemen, omdat de transactiekosten voor kleinere bedragen relatief hoog zijn. Dan is het vaak interessanter om orders in te voeren met behulp van periodieke investeringen, omdat u geen transactiekosten betaalt. De meeste banken en brokers bieden niet de extra tools die je in Binck Fundcoach hebt. Dan is het wat lastiger om een ​​fonds te kiezen of informatie te krijgen over beleggingsfondsen en ETF’s.€