Binck Bank, internetmakelaar en spaarbank

Internetbroker Binck bank is voor iedere belegger een goedkope belegging, daarnaast is beleggen eenvoudig en kunt u bij deze bank sparen. Je bespaart met Raisin. Investeer snel online met alleen executie en zie direct uw winst op de beurs, voor velen is het de beste internetbroker van Nederland met een gloednieuwe website. Binck Bank tools helpen ook om heel goed, snel en succesvol te beleggen. Een manier om geld te verdienen met online handelen in aandelen en beleggen. Lage kosten verhogen direct uw investeringsrendement. Kies Binck basis of Binck actief.

Wat is Binck Bank als internetbroker?

Binck Bank heeft zich vooral gepromoot als een goedkope en snelle online bank met veel beleggingsproducten en tools voor goed geldbeheer. Al in 2005 waren de lage transactiekosten van BinckBank de reden voor ABN AMRO om de eigen transactiekosten aanzienlijk te verlagen. Hierdoor ontstond een supermarktoorlog voor online aanbieders. De strijd met de grote banken gaat nog steeds via de media. Ze vielen een tijdje over elkaar heen. De tarieven dalen nog steeds.

Consolidatie bij online brokers

Competitieve broker Alex was onderdeel van Rabobank. Rabobank had Alex te koop gezet zodat het door Binks kon worden overgenomen. Deze overname is niet de laatste consolidatie in de wereld van internetmakelaardij. Hoewel de markt is gegroeid met investeerders, zal de groei vooral komen van verdere acquisities en verdere online investeringen in het buitenland. Bink doet dit actief. Zo zijn de activiteiten in België winstgevend en hoopt Bink elders kantoren te openen. De handelsnaam Alex bestaat niet meer. Binks rondde de overname van Alex Beleggersbank af, behield de merknaam Alex en werd daarmee marktleider in Nederland met meer dan 240.000 investeerders. De Deense Saxo bank rondde in augustus 2020 de overname van Binck af, Binck bestaat nog steeds als handelsplatform.

Investeringen in Binck

Bij Binck Bank kunt u eigenlijk in alles beleggen:

Beleggingstarieven Binck

Iedereen die zijn transacties op Binck wil doen om te beleggen in bijvoorbeeld aandelen, ETF’s, turbo’s of obligaties, kan kiezen uit drie pakketten: groen, blauw en zwart. Dit betekent lage tarieven en dus winstgevende online investeringen.

Spaarbank Binckbank bij Raisin, Duitsland

Raisin is een spaarplatform vergelijkbaar met Savedo. Dit fintech bedrijf is een platform dat je alle soorten deposito’s met hoge rente aanbiedt van banken in het buitenland, netjes gedekt door een depositogarantiestelsel. Als u de juiste keuze maakt, ontvangt u een hoge rente en spaart u veilig. Binckbank is de eerste Nederlandse bank die zich bij Raisin aansluit.

Overige diensten van Binck bank

Enkele andere diensten:

Aanvullende diensten kosten
Overschrijving nul
Geavanceerde bestellingen nul
Live streaming prijsinformatie op Euronext nul
Effecten storten en overdragen nul
Rapporteer de bestelstatus per e-mail of sms nul
Ga voor een korte dag nul
Realtime koersen op Amex en Nasdaq wordt geleverd in verpakkingen van blauw en zwart
Live koersen op de NYSE wordt geleverd in verpakkingen van blauw en zwart

Online beleggen bij Binck

Online handelen in aandelen is eenvoudig geworden. U ontvangt een Binck rekeningnummer en wachtwoord en u kunt snel aan de slag. Daarnaast heeft deze investeringssite veel software beschikbaar om u te helpen. Ook bij Binck. Waar het om gaat is dat u daadwerkelijk geld gaat verdienen met online handelen. En dat laatste is niet altijd even gemakkelijk. Houd ook de transactiekosten bij. Grotere transacties worden per transactie relatief minder in rekening gebracht. Frequent handelen is niet altijd beter en het kost voldoende tijd om de basisprincipes van online handelen in aandelen te leren. Als je het eenmaal onder de knie hebt, gaat het vaak vanzelf.

BeFrank voor uw pensioen

Verzekeraar Delta Lloyd en zakenbank Binck betreden samen de Nederlandse pensioenmarkt. Ze starten een joint venture in pensioenen. Beiden bezitten 50% van het kapitaal in de nieuwe pensioenuitvoerder BeFrank, die na inwerkingtreding van de Wet invoering pensioenpremie-instellingen de pensioenmarkt betreedt. Ook kunt u terecht bij een eerder door Bincks oprichters gecreëerde goedkopere concurrent Brand New Day, pensioen- en vermogensbeheer.

ThinkCapital

Binks heeft een meerderheidsbelang van 60% genomen in ThinkCapital. Binks wil ook indextrackers, indexvolgers voor indexbeleggen, beter in kaart brengen.

Slot

De overname van Binck Bank door Alex zal niet de laatste zijn. Saxo bank is de grootste partij, die ook bereid is een groot bedrag te storten op Binck Bank, waaronder Alex. Dit kan de klant alleen maar ten goede komen, aangezien de transactiekosten zullen dalen en alleen makelaars met de beste service uw vertrouwen kunnen winnen.

Lees verder