Binaire opties, ja of nee??

Binaire opties, ja of nee?? We willen allemaal snel veel geld verdienen! En dat kan met binaire opties! Tenminste, als je de advertenties en spam wilt geloven die regelmatig in je inbox terechtkomen. Het is algemeen bekend dat u veel geld kunt verdienen met handelen op de aandelenmarkt. Scorsese’s nieuwe film The Wolf of Wall Street vertelt het waargebeurde verhaal van een rijke aandelenhandelaar uit de jaren negentig. Leonardo DiCaprio speelt Jordan Belfort, die een fortuin verdient door aandelen te verkopen aan nietsvermoedende mensen. Een grappig detail van de film is dat de echte Jordan Belfort een cameo in de film heeft.

beurs:

Opties, samen met aandelen, obligaties en futures, zijn effecten die op een beurs worden verhandeld. Effecten worden geprijsd op basis van vraag en aanbod en zijn meestal langetermijninvesteringen. Aandelen en obligaties zijn effecten, opties geven het recht om binnen een bepaalde periode te kopen of te verkopen. Vergelijkbaar met een optie op een huis. Je koopt nog geen huis, maar je krijgt even de tijd. De verkoper haalt het huis voor je op.

Binaire opties worden ook wel digitale opties genoemd. U koopt niets, maar voor de optieprijs. Gaat de prijs omhoog of omlaag? Binaire opties hebben een korte looptijd, dus het is spannend om ze te verhandelen. Binnen een uur weet je wat je met je trade hebt verdiend. Het gebeurt als volgt:

Doordat u altijd kunt zien hoeveel de uitbetaling van de optie is, weet u vooraf hoeveel winst u kunt maken. Dus met een investering van € 100 en een uitbetaling van 85% krijg je € 185 als je gelijk hebt. En het is niet erg als je een fout maakt. U hoeft geen aandelenhandelaar te zijn om binaire opties te gaan verhandelen. Iedereen kan eenvoudig een account aanmaken op een van de vele platforms en beginnen met handelen.

Handelen met strategie

Er zijn verschillende strategieën om geld te verdienen met binaire opties. Bijvoorbeeld consequent hoger voorspellen. Het percentage binaire opties dat in winst sluit, is volgens optimisten hoger dan het aantal verliezen. Alleen geld inzetten dat gewonnen is, is ook een strategie. Of sluit meer binaire opties in elke transactie, wat ook als strategie kan dienen. Een andere strategie is het analyseren van aandelenmarktrapporten en de bedrijven die in de index van die aandelenmarkt spelen. Financieel nieuws volgen en ernaar handelen is een strategie die wat meer houvast kan bieden.

Er zijn talloze websites die in detail uitleggen hoe de handel in binaire opties werkt. Strategieën en tips zijn overal te vinden en klikken op een broker om een ​​account aan te maken is eenvoudig. De behulpzame tipgever achter de site wordt betaald door de makelaar (natuurlijk) om geïnteresseerd te zijn in het vinden van nieuwe handelaren.

Geen garantie

Het verhandelen van binaire opties is een riskante onderneming. Er is geen garantie en het is pure speculatie of de optie hoger of lager zal eindigen. Als je verliest, is de hele weddenschap verloren en als je wint, wordt de aanbetaling plus ongeveer 80% uitbetaald. U krijgt dus pas winst na 55 keer winst uit 100 keer handelen. Het is heel goed mogelijk om rijk te worden met de handel in binaire opties als je heel goed kunt voorspellen of de optie hoger of lager zal eindigen. Iedereen die niet erg goed is in profeteren, moet heel voorzichtig zijn en vooral geen geld inzetten dat ze zich niet kunnen veroorloven te verliezen.€