Bijverdienste, huiswerk, werk: schrijven over werk of hobby

Deel je kennis met de wereld door artikelen te schrijven over je werk, hobby of interesses en verdien een mooi bijverdienste.

Hoe werkt het?

Iedereen heeft een hobby, beroep of andere interesse waar ze meer dan gemiddeld vanaf weten. Het is nu mogelijk om een ​​mooie bijverdienste te verdienen door er artikelen over te schrijven en deze online te publiceren. Er zijn verschillende informatieve websites die deze artikelen verzamelen om als online informatiebron te dienen.

De informatie in de artikelen wordt door Google Adsense gebruikt om advertenties ernaast te plaatsen, die mogelijk verband houden met het onderwerp dat in het artikel wordt besproken en/of het interessegebied van de lezer. Als de lezer vervolgens op een van deze advertenties klikt, wordt u per klik betaald.

Hoeveel kan ik ermee verdienen?

Je zult waarschijnlijk niet (snel) rijk worden, maar met tijd en doorzettingsvermogen kun je op de lange termijn een leuk extra inkomen verdienen. Het voordeel is dat het snel een gezonde verslaving wordt en dat je er maar één keer per artikel energie in steekt. De informatie blijft echter voor altijd online en blijft werken om u geld te verdienen. Het bedrag dat per klik wordt betaald varieert van ongeveer 0,05 eurocent tot 0,70 eurocent. Gemiddeld kun je na verloop van tijd tussen de 0,75 en 1,50 euro verdienen
per
schrijven
per maand verwacht. Als je er veel tijd aan besteedt, kun je er ook inkomsten uit halen.

Over welke onderwerpen kan ik schrijven?

Je kunt het je zo gek niet voorstellen, maar er is iemand die om je geeft. Het is natuurlijk het beste om te schrijven over iets waar je veel vanaf weet, zodat de informatie die je in je artikel presenteert ook echt interessant is. Het gaat om het schrijven van veel inhoud die interessant is voor zoekmachines.

Wat moet ik hiervoor weten/kunnen?

Het online publiceren van artikelen met deze sites is heel eenvoudig en kost niets anders dan uw tijd. Iedereen die goed Nederlands kan schrijven, kan dit. En je kunt natuurlijk altijd iemand anders je tekst laten lezen en controleren op fouten (wat sowieso aan te raden is).

Zoiets lijkt mij. Hoe ga ik hiermee aan de slag?

Meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden vindt u op de respectievelijke websites. Hier is een overzicht van verschillende sites waarvoor u zich kunt aanmelden: