Bijenkorfkaart: aanvragen en voorwaarden

De Bijenkorfkaart is een creditcard waarmee je aankopen in termijnen kunt betalen. Ook krijg je standaard kortingen op veel producten van De Bijenkorf en wordt er een inkoopverzekering aangeboden. Ook kunt u punten sparen waarmee u extra korting krijgt op aankopen bij De Bijenkorf. De Bijenkorf biedt verschillende soorten creditcards aan. Ontdek uit welke soorten creditcards u kunt kiezen, wat de rentetarieven en kosten zijn en wat de voorwaarden zijn. Het vertelt u ook hoe punten kunnen worden gespaard en hoe punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen.

Inhoud

Kaart van de bijenkorf

Met de Bijenkorf-pas heb je een volledige creditcard die wereldwijd kan worden gebruikt bij alle creditcardacceptatiepunten van MasterCard. De Bijenkorfkaart wordt uitgegeven door International Card Services (ICS). ICS is een bankonafhankelijk agentschap dat onder meer creditcards van het wereldberoemde MasterCard verstrekt. Naast een volle creditcard geniet de Bijenkorf kaarthouder vele privileges, zoals een aankoopverzekering, kortingen en de mogelijkheid om speciale evenementen bij De Bijenkorf bij te wonen. Er zijn drie varianten van de Bijenkorfkaart, namelijk winkellidmaatschap, platinalidmaatschap en diamantlidmaatschap.

Rente en voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn:

Lidmaatschap in de winkel

Als je je De Bijenkorf-pas alleen gebruikt voor aankopen bij De Bijenkorf, heb je een winkellidmaatschap. Er zijn geen vaste jaarlijkse kosten voor een winkellidmaatschap.

Voordelen:

Platina lidmaatschap

Gebruik je de De Bijenkorfkaart ook buiten De Bijenkorf, dan heb je een Platinum lidmaatschap. Aangezien de creditcard ook buiten De Bijenkorf kan worden gebruikt, wordt er jaarlijks € 12,50 in rekening gebracht. Een extra kaart kost € 6,25 per jaar.

Voordelen:

Naast de voordelen van een winkellidmaatschap, geeft het Platinum-lidmaatschap u ook recht op:

Diamond lidmaatschap

Diamond-lidmaatschap is de meest exclusieve creditcard. U wordt automatisch Diamond-lid wanneer:

Kosten

De kosten bedragen € 12,50 per jaar (extra kaart: € 6,25). Als u Diamond-lid bent, hoeft u de jaarlijkse vaste kosten niet te betalen en dan:

Voordelen:

Bijkomende voordelen zijn onder meer:

Spaar punten voor korting

Met de Bijenkorfkaart heb je de mogelijkheid om punten te sparen. Je spaart automatisch punten als je winkelt bij de Bijenkorf. Voor elke bestede euro krijg je één punt. Voor aankopen buiten De Bijenkorf ontvang je één punt voor elke € 2 die je besteedt. Zodra je 400 punten hebt gespaard, ontvang je €10 korting. Deze €10 is te besteden in een Bijenkorf filiaal of online via de Bijenkorf webshop. De verzamelde punten zijn 36 maanden geldig. Rekenvoorbeeld:

Je verdient 100 punten voor elke €100 aankoop bij De Bijenkorf betaald met je Bijenkorfkaart. Een aankoop die u elders doet met een Bijenkorf-kaart, bijvoorbeeld € 600, levert 300 punten op. In totaal heb je 400 punten gespaard, die recht geven op €10 korting op aankopen in de Bijenkorf.

Bijenkorfkaart aanvragen

Op debijenkorf.nl/card kunt u een Bijenkorfkaart aanvragen.

neem contact op

Als je je Bijenkorfkaart kwijt bent, is het belangrijk om direct contact op te nemen met de kaartuitgever. Omdat de Bijenkorfkaart wordt geleverd door International Card Services (ICS), dien je contact met hen op te nemen. Dit kan via telefoonnummer +31(020)-6600611 (24 uur per dag, 365 dagen per jaar).

Lees verder