Betaalrekening bij Triodos Bank?

Triodos Bank is de meest duurzame bank van Nederland. U kunt op veel manieren duurzaam sparen en beleggen. Bankdiensten, fondsbeheer, projectontwikkeling, investeringen, private bank. Interessant is dat een Triodos betaalrekening relatief goedkoop is en internetbankieren eenvoudig is in te stellen. Triodos Bank is anders dan andere banken. Dus duurzaam sparen en beleggen.

Waarom Triodos Bank?

Duurzaam sparen en beleggen

Maatschappelijk verantwoord sparen en beleggen wint in Nederland. Niet alleen omdat duurzame banken niet investeren in ondoorzichtige producten, maar ook omdat klimaat en duurzaamheid onze aandacht verdienen. Er is een groeiende roep om duurzaam bankieren en langetermijndoelen. Misschien saai, maar je hebt in ieder geval het idee dat het geld goed besteed is. Pioniers op dit gebied zijn ASN banka en Triodos banka.

Klanten stappen over naar Triodos Bank

Triodos Bank CEO Peter Blom zegt dat Triodos Bank nooit met complexe producten of gerelateerde derivaten te maken heeft gehad. Niet zo vreemd, want de volgende producten passen niet bij de missie van Triodos Bank:

Veilige banken

Triodos Bank valt volledig onder de garantie van De Nederlandse Bank, dat wil zeggen dat één persoon gegarandeerd maximaal 100.000 euro spaargeld en geld op de betaalrekening krijgt. De first tier ratio (CET1) is 17,9%, wat een goede indicator is. Triodos Bank heeft meer dan 720.000 klanten (in 2019) en ervaart elk jaar een toename van klanten.

Duurzaam beleggen en financieren

Duurzaam beleggen en financieren zijn de core business van Triodos Bank:

Wat is Triodos Bank?

Triodos Bank is een spaarbank met een breed assortiment. Soms vraagt ​​de naamgeving wat meer uitleg, maar de rode draad is het financieren van duurzame initiatieven. Een paar voorbeelden:

Overzicht van activa en investeringen van Triodos Bank:

U kunt kiezen uit meerdere beleggingen, soms zelfs met extra belastingvoordeel. Er zijn certificaten, themafondsen, impactfondsen gericht op:

Open een betaalrekening

Triodos Bank biedt haar betaalrekening aan. Daarna kunt u 24/7 overal ter wereld veilig en gratis geld opnemen en betalen en krijgt u 4 keer per jaar Triodos updates thuis met uitleg over wat er met uw geld gebeurt. Met Triodos Wereldpas kunt u geld opnemen in binnen- en buitenland. Enkele prijzen vanaf 1 juli 2020:

Sparen bij Triodos Bank

De bank biedt verschillende spaarrekeningen en spaardeposito’s aan:

1. Opslag:

2. Spaardeposito:

Slot

Kortom wat u zoekt. Daarnaast is het sterk aan te raden om het geld over meerdere banken te spreiden, en dan komen Triodos Bank en ASN Bank zeker aan de orde.

Lees verder