Bespaar geld: houd rekening met uw dagelijkse routine en voorkeuren

Eigenlijk zijn mensen raar. We geven veel geld uit aan luxe artikelen die we maar een paar keer per jaar gebruiken. Als je een feestjurk koopt voor een feest, is de kans dat je deze vaak draagt ​​vrij klein. Voel je rijk: geef gewoon wat meer uit aan dagelijkse behoeften! Als je iets koopt waar je elke dag van geniet, zoals een goede set pannen, krijg je een veel hoger rendement op je aankoop.

Ik verkoop onnodig afval

Als je ooit op skivakantie bent geweest, ben je in die paar dagen skiplezier relatief veel geld kwijt. Denk aan skilessen, reisverzekering, zonnebrandcrème, skikleding, skibril, muts en handschoenen. Misschien heb je laarzen, ski’s en stokken gehuurd. Als je toen niet zo slim was, had je misschien een volledige uitrusting gekocht voor die ene vakantie. Deze items nemen niet alleen veel ruimte in beslag in je huis, ze worden ook oud. Sommige items vereisen mogelijk regelmatig onderhoud of speciale opslag. Als u uitrekent hoeveel uw plezier per uur kost, kunt u thuiskomen van de koude kermis! Kijk naar dure, onnodige aankopen. Ik verkoop onnodig afval.

Check zorgverzekering, opstalverzekering, reisverzekering, autoverzekering

Kijk naar onnodige of dure verzekeringen. Neem uw zorgverzekering, opstalverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Controleer abonnementen

Kijk eens goed naar je abonnementen en kijk of je alle extra dekking, minuten of vaste lijn nog nodig hebt. Mogelijk hebt u een aantal abonnementen gekocht toen u ze vaak gebruikte. De stand van de techniek kan zodanig zijn veranderd dat bepaalde functionaliteit niet meer nodig is. Kijk kritisch naar tijdschriftabonnementen: interesses kunnen compleet veranderd zijn door leeftijdsverandering, andere hobby’s of een andere opleiding/beroep.

Koop nu wat je nodig hebt

Koop geen dingen die je bijna nooit gebruikt. Koop voor een cadeau. Als je denkt dat je een sportiever leven moet leiden, kun je een mountainbike kopen. Je kunt het een half jaar gebruiken en daarna wordt het weggegooid. Het is beter om te investeren in een mooie fiets die je elke dag gebruikt. Dan profiteert u elke dag van uw aankoop. De kans dat je wat vaker fietst en ervan geniet is veel groter. Dus uiteindelijk heb je een hoger rendement met deze nogal banale aankoop.

Ben je je bewust van je dagelijkse routine en voorkeuren?

Kijk eens naar je dagelijkse routine. Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf. Koop geen kleding met het ideaalbeeld in gedachten. Misschien heb je een kast vol kleding die je maar één keer draagt. Koop praktische kleding die je elke dag wilt dragen. Investeer echter in kwaliteit. U kunt investeren in de kleding die u elke dag draagt!

Integreer beweging in je dagelijks leven

Je kunt lid worden van een sportschool, maar het is zonde als je niet genoeg gaat. Koop dan comfortabele wandelschoenen en ga wandelen. Bewegingen gedaan met vreugde zijn goed. De kans dat je langdurig blijft sporten als je met tegenzin gaat, is erg klein.

Wees blij met je lichaam

Laat onbereikbare idealen los. Je bent wie je bent. Als je vrede hebt met je lichaam en op een verstandige manier dingen doet om gezond en fit te blijven, is dat ook goed.

Blij met je huidige leven

Als je gelukkig bent met je huidige leven, koop dan geen dingen die je deprimeren. Als je al je halve leven maat 42 draagt, word je niet zomaar maat 38. Accepteer gewoon je figuur. Dat weerhoudt je er echter niet van om het maximale uit je huidige zelf te halen. Ga naar de kapper en kies een kapsel dat je bij blijft. Investeer in een kleuranalyse om je meest flatterende kleuren te leren kennen. Koop dan kleding van goede kwaliteit waar jij je prettig in voelt. Hetzelfde geldt voor schoenen. Koop geen hakken als je er niet op gaat lopen. Investeer dan in luxe schoenen die je elke dag wilt dragen. Alleen dan zul je echt genieten en terugkomen om te kopen!€