Bankieren en betalen met Visa via de internetkassa

In Nederland is iDeal de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen en online betalingen. Maar iDeal heeft ook zijn beperkingen. Daarom zijn er verschillende manieren om online te betalen via de internetkassier. Meer weten over de grootste spelers in online kassier en broker Buckaroo? Bij Buckaroo vind je volledige verwerking, iDeal met online afrekenen.

Wat is iDeal?

IDeal is de ideale online betaalmethode voor wie betaalt via de Nederlandse banken ABN AMRO, Fortis, ING bank, Rabobank en SNS Bank. Denk ook aan betalingsproviders als Icepay of Targetpay iDEAL. Online kopen en betalen neemt inmiddels grote proporties aan, een goede reden om alles goed voor elkaar te krijgen. iDEAL is ook de perfecte manier om binnenlandse betalingen te betalen via een website of webwinkel:

Houd er rekening mee dat buitenlandse klanten alleen met iDeal kunnen betalen als hun betaling ook via deze Nederlandse banken verloopt. Afhankelijk van uw online winkel kan dit een groot nadeel zijn. Al met al een goede reden om verschillende online betaalmethoden op je website aan te bieden.

Welke betaalmethode op internet?

Sommigen betalen liever onder rembours of gebruiken PayPal. Iedereen heeft zijn favoriete betaalmethode. De ondernemende webwinkel wil de klant om deze reden niet laten lopen en zal daarom andere veilige betaalmethoden willen aanbieden die makkelijk te controleren en te volgen zijn. Een goede oplossing is dan om online te betalen. Overigens hebben steeds meer gemeenten met succes een internetkassa op hun website geïnstalleerd.

Bron: Republica, Pixabay

Betaal met Visa via de online kassa

Als u online wilt betalen, moet u een overeenkomst met de bank ondertekenen. Besteed speciale aandacht aan de voorwaarden en diensten die worden aangeboden. Sommige banken rekenen voornamelijk eenmalige kosten, andere voornamelijk transactiekosten. Sommige hebben een starterspakket waarmee je ervaring kunt opdoen, maar ook pakketten met zeer uitgebreide services. Een goede online kassa ondersteunt:

Buckaroo

Zo kun je veilig betalen met Buckaroo. Buckaroo Online Payment Services is een online kassier die online betalingen voor webwinkels wereldwijd veilig verwerkt. Buckaroo voldoet aan de strenge eisen van de PCI-gegevensbeveiligingsnorm Class 1, evenals MasterCard, Visa en American Express. Betalingsgegevens worden ook vergrendeld en versleuteld wanneer ze worden verzonden in overeenstemming met de internetbeveiligingsstandaard Secure Sockets Layer SSL. Buckaroo geeft geen consumenteninformatie door aan banken en/of krediet aan bij haar aangesloten webwinkels of andere derden. Mocht onverhoopt toch sprake zijn van een onterechte afschrijving of verschil van mening over een online betaling, dan kan de consument dit melden op de website van Buckaroo. Buckaroo stuurt het vervolgens door naar de betreffende webwinkel voor verdere verwerking.

Slot

Het zal duidelijk zijn dat het klantenbestand
online winkel of online winkel
hangt af van welke betaalmethode bij jouw online checkout past. Ook de kostprijs speelt een rol, al hoeft die bij gerichte keuzes niet hoog te zijn. Tot slot is het van belang dat op de website direct duidelijk wordt gemaakt hoe met simpele buttons en links betaald kan worden. De klanten van vandaag zijn immers veeleisend, willen meteen weten waar ze zijn en, belangrijker nog, winkelen online op goed ontworpen websites. En dat kan nu zeker.€