Banken, ASN banka

De ASN Bank is onderdeel van de Volksbank. ASN zorgt voor duurzaam beleggen en sparen in Nederland en is daarmee de grootste en meest succesvolle spaarbank. Een uitstekende keuze voor wie duurzaamheid en een goed rendement wil combineren. ASN is zeer hoog als het gaat om klanttevredenheid. Duurzaam en groen sparen is nog fiscaal voordelig. ASN banka is koploper in groen sparen en beleggen met een sterk verbeterd aanbod.

ASN Bank, de Volksbank

ASN Bank is opgericht in 1960 en is momenteel onderdeel van SNS Reaal, nu Staatsbank. De ASN Bank heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten en is onderworpen aan de Wet op het financieel toezicht. De ASN Bank richt zich op het bevorderen van een duurzame samenleving. De impact op mensenrechten, sociale verplichtingen en milieubeleid is bepalend voor de investeringen van de ASN Bank in allerlei projecten. Tegelijkertijd is het doel het behalen van een optimaal financieel rendement. U kunt sparen en beleggen in ASN banka. ASN Bank is onderdeel van de Volksbank Nederland.

Spaarbank voor groen sparen

De ASN Bank is de enige bank die rente betaalt over uw spaarrekening als u een positief saldo heeft. Maar u kunt ook kiezen voor een spaarrekening. De ASN Bank had tien spaarrekeningen met doorgaans hoge rentetarieven, maar heeft inmiddels tot drie spaarrekeningen voor particulieren en een zakelijke rekening opgeruimd:

1. Wat is ASN Ideaal Sparen?

ASN Ideaal Sparen betekent eenvoudig en vrij sparen. Er zijn geen limieten meer, u kunt sparen via internet of telefoon of automatische incasso. Uw spaargeld kan gratis en zonder beperkingen worden opgenomen. Voordelen op een rij (juni 2020):

2. Wat is ASN jeugdspaargeld

Deze rekening staat op naam van een kind tussen 0 en 18 jaar. Het geld staat vast tot de achttiende verjaardag. Tijdelijk opnemen van spaargeld is niet mogelijk, behoudens aantoonbare collegegeldkosten uit het voortgezet onderwijs. De rente bedraagt ​​0,55% (juni 2020).

3. Wat is ASN Depositosparen?

U kiest een looptijd van 1 tot 10 jaar. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente tot 0,35% rente per jaar, juni 2020.

4. Bedrijfsaccount

De zakelijke rekening biedt een variabele spaarrente van 0,01%.

Hoe kunt u groen beleggen in de ASN Bank?

U kunt de ASN invoeren met de doelbeleggingen en de beleggingsrekening. U belegt in de duurzame mixfondsen van ASN om te beleggen. Er zijn 5 gecombineerde fondsen beschikbaar:

De verdeling tussen obligaties, aandelen en microkredieten binnen het fonds is afhankelijk van het daaraan verbonden risico. Een offensief fonds kan een hoger rendement opleveren, maar kan ook negatieve effecten hebben.

Wat is een duurzaam pensioen?

Bouw een duurzaam pensioen op met ideaal sparen, duurzaam beleggen of een spaardeposito. Er zijn geen specifieke producten die uitsluitend op uw pensioen zijn gericht.

Wat is uw mening als consument van de ASN Bank?

Met behulp van de consumentenmonitor wordt regelmatig het oordeel van consumenten over de kwaliteit van banken gemeten. De ASN Bank behaalt hoge resultaten bij consumenten, namelijk een 8,2. Er wordt beoordeeld:

ASN betaalrekening

De ASN Bank biedt ook een betaalrekening aan: de ASN-bankrekening. Ook voldoet deze rekening volledig aan de criteria van duurzaam en ethisch beleggen van de ASN Bank. Het is een uitgebreid en compleet pakket. U krijgt een bankrekening, een wereldkaart met chipkaart en de mogelijkheid om te bankieren met een ASN-betaalpas. Als het saldo positief is, krijgt u de leenrente terug. De handige apps van ASN maken bankieren heel gemakkelijk.

Slot

Wie teruggeven wil combineren met een schonere en betere wereld, vindt bij de ASN Bank zeker iets van zijn gading. De ASN Bank biedt veel mogelijkheden en klanten lijken zeer tevreden. Dus voor elk wat wils.

Lees verder