Automatisch sparen met hoge rente

Autosave betekent volautomatisch, slim en goed sparen. Profiteer van maandelijkse besparingen, pin-besparingen, promoties. Je vergeet niet te sparen want je spaart automatisch met een hoge rente. U spaart gemakkelijk zo snel en ziet uw spaargeld optellen. U kunt zelfs sparen met een ABN AMRO betaalpas. Het komt eigenlijk vanzelf en is niet zo gek. Alle banken bieden automatisch sparen aan met allerlei voordelen. Er zijn speciale rekeningen met automatisch sparen die een bijzonder hoge spaarrente geven. Profiteer van deze promoties om uw spaargeld sneller te laten groeien

Automatisch opslaan

Automatisch opslaan heeft veel voordelen

Automatisch sparen is vaak de beste optie om spaargeld te sparen. Geld wordt automatisch overgemaakt van rekening naar betaalrekening, de rest gaat automatisch. Maak je geen zorgen. Het is niet nodig om grote bedragen opzij te zetten, maar geleidelijk aan meer capaciteit op te bouwen. Bijna elke bank spaart automatisch. U kunt ook automatisch sparen via uw werkgever via Levensloopregeling en Spaarloonregeling.

Automatisch sparen, zelfs als de rente laag is

Er wordt wel eens gedacht dat sparen geen zin heeft als de rente relatief laag is, maar dat klopt niet. Voor kleine of grote aankopen kan je op elk moment geld nodig hebben en dan is een buffer erg handig. Deze buffer bouw je bijna onmerkbaar op met autosave, en het save-gedeelte komt van pas zodra je het nodig hebt.

Begin jong met automatisch sparen tegen hoge rente

Als je op jonge leeftijd begint met automatisch sparen, kun je een mooi kapitaal opbouwen. Als Jan 40 jaar maar 50 euro per maand spaart, heeft hij na 40 jaar meer dan 44.000 euro gespaard. Daar komt nog rente bovenop.

Automatisch sparen met hoge rente bij ING

Bij ING regel je het allemaal zelf met Mijn ING. Daar geef je aan hoeveel je per maand wilt sparen. Hieronder vindt u een hele reeks spaarrekeningen waaruit u kunt kiezen. Meerdere banken hebben deze mogelijkheid. Ook ABN-AMRO, SNS bank of bijvoorbeeld Rabobank. Via internetbankieren kunt u automatisch een overboeking instellen naar de gewenste rekening. Maar er zijn ook spaarrekeningen waarop automatisch sparen wordt ingebakken.

Automatisch opslaan van SNS, maximale besparing

SNS maxi sparen is sparen met een maandelijkse afbetaling. Minimaal €50 en maximaal €500, het geld blijft dus vrij opneembaar. Er wordt maandelijks geld afgeschreven van uw vaste rekening. Bovendien kunt u deze elke maand wijzigen. Deze maandelijkse spaarrekening was snel aangevraagd. Zo is er een optie om automatisch per maand te sparen. met de mogelijkheid om geld op te nemen wanneer u maar wilt.

Maandelijks sparen of storten

Automatisch sparen is vooral handig als u niet wilt vergeten te sparen en uw geld renteloos op een betaalrekening wilt laten staan. U kunt ook een aanbetaling doen. Dan heb je een vaste rente, die vaak hoger is dan een variabele rente.

PIN Sparen bij ABN AMRO

Pinretentie is nieuw bij ABN AMRO. Op deze manier kan automatisch opslaan nog sneller gebeuren. Als het te snel gaat, maakt u het geld terug op uw betaalrekening. Zo kunt u uw spaargeld terugkrijgen.

Oplopende rente als hoge rente

Ook bij oplopende rente kunt u sparen bij SNS Bank. Dan stijgt de rente automatisch elk jaar.

Slot automatisch opslaan is een slimme opslag

Automatisch opslaan heeft veel voordelen. U spaart een aanzienlijk bedrag zonder het te beseffen. Door verschillende banken te checken, komt u een breed scala aan spaarmogelijkheden tegen met de hoogste spaarrente. Als de storting in een maand minder rendabel is, dan neem je gewoon je geld op of pas je het bedrag dat je elke maand spaart aan.€