ASN Bank: hoogrentend jeugdspaargeld 2021

Jeugdsparen voor een kind of kleinkind in 2021? Dan geeft ASN banka een hoog rendement. Spaargelden bij de ASN Bank hebben vooral betrekking op duurzaam sparen en groen sparen. Zet geld opzij voor uw kind of kleinkind tegen een mooie spaarrente. Kies voor ASN Jeugdsparen. Je steunt vele andere kinderen in de wereld. Daarnaast heeft de ASN Bank een betaalrekening met een wisseldienst.

Jongerensparen in 2021

Groen sparen en duurzaam sparen in de ASN Bank

De ASN Bank staat bekend om maatschappelijk verantwoord sparen en beleggen. De ASN Bank jeugdspaarrekening combineert dit met een goede winst voor uw kind. Een jeugdspaarrekening staat op naam van het kind tot de achttiende verjaardag. Tijdelijk intrekken is niet mogelijk, tenzij het geld nodig is voor aantoonbare kosten van het voortgezet onderwijs. Daarnaast betaalt de ASN Bank een bepaald percentage van de totale investering in straatkinderenprojecten in onder meer Kameroen en India. ASN banka won eerder de prijs voor het beste financiële product. De bank heeft berekend dat u met € 1.000 op de ASN Jeugdsparen rekening jaarlijks evenveel CO2 bespaart als elf volwassen bomen in de tuin.

Hoge rente bij ASN Bank, ideaal sparen en jongerensparen voor 2021

In januari 2021 krijgt u bij het jeugdspaargeld 0,40% rente per jaar. Al met al een hoge rente waarbij u dankzij de ondersteuning van Cordaid uw winst zelfs verdubbelt. De eerste bijdrage is € 50. Na deze bijdrage zijn aanvullende bijdragen van variabele bedragen mogelijk. Autosave is ook mogelijk, maar niet verplicht. Ook grootouders of andere familieleden kunnen een rekening openen voor een kind. Als u wilt, kunt u uw spaartegoed kosteloos overboeken naar een andere ASN-bankrekening, zoals ASN Deposito, met dezelfde of hogere rente. Bedragen die vrijkomen van deze rekeningen vloeien automatisch terug naar de gekoppelde ASN Jeugdsparen rekening voordat de rekeninghouder meerderjarig wordt. Deze bank beheert inmiddels een totaal vermogen van circa 4 miljard euro voor meer dan 300.000 spaarders en beleggers. Bij Ideaal Sparen krijg je 0,01% rente. Misschien is de borg iets voor jou.

Inhouding ASN-depot

U kunt in 2021 0,35% sparen met spaargeld bij ASN banka. De rente wordt jaarlijks bijgeschreven (posities op 1 januari 2021):

Mening van consumenten over ASN banka

Met behulp van de consumentenmonitor wordt regelmatig het oordeel van consumenten over de kwaliteit van banken gemeten. De ASN Bank behaalt hoge resultaten bij consumenten, namelijk een 8,2. Er wordt beoordeeld:

Betaalrekening bij ASN Bank

Bij ASN banka kan ook een betaalrekening worden geopend. Als u al een spaarrekening bij deze bank heeft, hoeft u nauwelijks gegevens in te vullen. Als je nieuw bent, vul je online je gegevens in en heb je met een pinpas snel toegang tot je huidige rekening. Er is een wisselservice beschikbaar, maar u kunt ook bij uw bank blijven als u deze extra betaalrekening wilt openen. Na opening is de betaalrekening drie maanden gratis.

Een ideale plek om te sparen bij de ASN bank in 2021

Het leven wordt alleen maar duurder, dus het is jammer dat je geld opzij kunt zetten via een kinderspaarrekening bij de ASN bank. Een leuk en nuttig initiatief waar je ook veel belangstelling voor hebt. Uw kinderen en kleinkinderen zullen u later dankbaar zijn. Groen en duurzaam sparen en beleggen heeft fiscale voordelen, wat een mooie stimulans is voor wie maatschappelijk verantwoord wil sparen en beleggen.€