Albert Heijn 2020: betaaldatum salaris en personeelskorting

Werken bij Albert Heijn betekent ook in 2019 en 2020 extra voordelen voor medewerkers. Het loon wordt elke vier weken uitbetaald, maar wanneer precies? Wat is de maandelijkse betaaldatum van AH Delhaize voor 2019 en 2020? Hoe goed zijn de arbeidsvoorwaarden? De werknemer krijgt met zijn bonuskaart extra personeelskorting, reiskosten worden gedeeltelijk vergoed en er is een goede pensioenregeling. Of wil je weten wanneer je wordt uitbetaald en wat de betalingstermijn is per maand? Ook als je in 2019 al in dienst bent bij Albert Heijn, vind je hieronder betaaldata en meer over uitkeringen. De eerste betaling in 2020 vindt plaats op 6 januari 2020.

Ik werk bij Albert Heijn in 2020

Velen vinden werk bij Albert Heijn in Nederland, België en Duitsland. Fulltime, maar ook op een nul-urencontract of bijvoorbeeld een 12-urencontract. Denk ook aan opties als weekendwerk en een beetje extra inkomen. AH heeft meer dan 1000 winkels in Nederland en al deze winkels bieden niet alleen banen in de winkels zelf, maar ook in de distributie, bezorging, bezorging, afhaalpunten online met Bol.com en AH online. Vergeet het hoofdkantoor voor Zaandam niet. AH Nederland telt naar schatting ruim 110.000 medewerkers. Iedereen werkt om de klant het beste te bieden.

Arbeidsvoorwaarden AH 2020 Nederland

Daarom moet u als werkgever goed zijn voor uw werknemers en werknemers en ervoor zorgen dat zij onder goede arbeidsomstandigheden voor u blijven werken. Af en toe is er onenigheid over de cao, maar als die afloopt, gaat iedereen weer aan het werk. Er zijn weinig klachten over de arbeidsomstandigheden, wat niet verwonderlijk is, aangezien een betrokken medewerker bij Albert Heijn op allerlei voordelen kan rekenen:

Uitbetaald salaris AH 2019, op welke betaaldatum?

Albert Heijn betaalt zijn medewerkers standaard uit op maandag, elke vier weken. Zo worden in 2019 de volgende betalingsdata gedaan:

Uitbetaling salaris AH 2020, welke betaaldatum?

Albert Heijn betaalt zijn medewerkers standaard uit op maandag, elke vier weken. Zo worden in de periode van januari 2020 tot december 2020 en januari 2021 de volgende betalingsdata gedaan:

Salaris en bonussen in AH met een contract tot 12 uur per week

Wie minder dan twaalf uur werkt, krijgt loon inclusief toeslagen en alle toeslagen. Dat is fijn, want je hoeft niet lang op je geld te wachten. De beloning is goed te noemen (indicatieve bedragen, dus inclusief alles):

Bruto Uurloon AH 2020, Voorraadvuller, Kassier, Verkoper, 12 uur of minder:

Leeftijd Uurloon
22 jaar en ouder € 14,70
21 jaar € 12,55
20 jaar € 10,0
19 jaar € 8,0
18 jaar € 6,95
17 jaren € 6,25
16 jaar €5,50
15 jaar € 4,75

Elke affiliate kan verschillende beloningen hebben, vooral als het gaat om de AH-franchise. Een teamleider of vestigingsmanager kan dan uw vragen beantwoorden. Let op: dit zijn brutolonen waarover nog belasting moet worden geheven. U kunt mogelijk belasting terugvragen bij de Belastingdienst als u relatief weinig uren werkt of het werk als vakantiebaan doet.

Salaris en bonussen in AH bij een contract vanaf 12 uur per week

Werk je meer dan 12 uur per week bij Albert Heijn, dan krijg je extra bonussen en personeelskortingen. De uitbetaling van de personeelskorting vindt doorgaans uiterlijk op de derde maandag na het einde van het kwartaal plaats en kan samenvallen met de lopende salarisbetaling. Uiteraard is ook het vakantiegeld dat in mei wordt uitbetaald een welkome aanvulling op het salaris. Als je nog twijfelt over je loonstrook, neem dan contact op met je leidinggevende.

Eindkostensalaris voor Albert Heijn 2020

AH wordt elke vier weken uitbetaald. Dit kan resulteren in een bijbetaling in een maand als ook de werknemerskorting wordt uitbetaald. Er is ook een verschil tussen werknemers met een langere of kortere werkweek. Soms omvat het salaris dat in de arbeidsovereenkomst staat alle voordelen, soms wordt een extra bonus of winstdeling uitbetaald. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden in AH over het algemeen erg goed en is er genoeg te doen.

Lees verder