Airmiles: tips voor sparen, inwisselen en sparen

Airmiles is waarschijnlijk het bekendste en populairste spaarsysteem van Nederland. Miljoenen mensen hebben deze blauwe kaart in hun portemonnee en geven hem gehoorzaam aan een paar winkels. Maar waar kunt u airmiles halen en wat kunt u besparen?

Het Air Miles-programma is sinds 1994 in Nederland actief. Het was het eerste landelijke spaarsysteem waarbij meerdere winkels betrokken waren. Het Air Miles-systeem is gebaseerd op een blauwe spaarkaart die u bij elke aankoop bij deelnemende winkels kunt scannen. Hoe meer u in de winkel koopt, hoe meer airmiles u bespaart.

Van welke bedrijven krijg je airmiles en hoeveel?

In 2010 nemen dertien winkels deel aan het spaarprogramma van airline miles. Hoeveel airline miles u voor een bepaald bedrag krijgt, hangt af van de winkel.

Naast deze winkels zijn er ook diverse webshops die bijvoorbeeld permanent of tijdelijk deelnemen aan het airmiles spaarprogramma
albelic
fotoboeken, vliegtickets van
goedkope tickets
en mobiele telefoons van
bel het bedrijf
. Het laatste overzicht vind je op de website van airmiles.

Gebruik airmiles

U kunt uw airmiles-kaart registreren op de website van airmiles. U kunt dan op elk moment uw huidige saldo online inzien. Ook vind je hier een overzicht van de cadeaus en activiteiten waarop je kunt besparen. Om je een idee te geven hoeveel airmiles je moet hebben voor een bepaald cadeau of cadeaukorting, vind je hieronder enkele voorbeelden:

Tips om meer airmiles te sparen