Affiliate Marketing Tips om meer te verdienen

Er zijn al genoeg artikelen geschreven over affiliate marketing en hoe het precies werkt, en veel daarvan staan ​​op deze site. Goede affiliate marketing tips worden echter vaak niet gedeeld of beschreven vanwege een gebrek aan kennis of omdat men het graag voor zichzelf wil houden. Vandaag besluiten we het boek open te slaan en je de beste affiliate marketing tips te geven zodat je in een mum van tijd online meer geld kunt gaan verdienen.

Affiliate Marketing – Gemakkelijke manier om rijk te worden

Als het doel is om snel en gemakkelijk rijk te worden zonder al te veel moeite of tijd te besteden aan wat je doet, dan is affiliate marketing niets voor jou. Laten we eerlijk zijn: affiliate marketing programma’s veranderen voortdurend en zijn erg dynamisch, en er is ook veel concurrentie. Er zijn altijd meer mensen met dezelfde ideeën en meer websites die hun best doen om meer geld te verdienen. Als je denkt dat je voor de helft van het tarief rond kunt komen, of als je elke maand een uur vrijmaakt, ga je het gewoon niet redden. Hetzelfde geldt voor inkomen. Ja, er zijn veel verhalen over gelieerde ondernemingen die $ 100 per verkoop verdienen, maar die producten verkopen producten die $ 400 of meer kosten. Hoe vaak denk je dat een dergelijk product kan worden verkocht? De meeste en gemakkelijkste beschikbare leads, klikken en verkopen, hoe goedkoper. En ze verdienen veel minder. Rijk zal het niet van de ene op de andere dag zijn, maar er zijn zeker kansen.

Kansen in affiliate marketing

Affiliate marketing kansen in Nederland zijn nog vrij groot. Er zijn maar weinig mensen die erin geslaagd zijn om een ​​optimale website te maken voor echt uitgebreide affiliate marketing (zoals al gebeurt in bijvoorbeeld Amerika en Engeland). Er zijn dus altijd mogelijkheden. De eerste affiliate marketing tip die we hier zullen geven, is om te zoeken naar een affiliate programma dat je echt zou kunnen interesseren. Met alle honderden tegelijk inchecken is contraproductief; twee of drie kiezen is optimaal, en voor websites en blogs in het Nederlands raden we Nederlandse providers ten zeerste aan, omdat ze een beetje betrouwbaarder zullen blijken te zijn en Nederlandse producten en diensten aanbieden die je kunt verkopen (of waarop je je kunt abonneren). bereikbaar zijn in het geval van een lead).

Gebruik productinformatie

Een andere tip voor betere affiliate marketing is het gebruik van productinformatie. Je kunt de hele site vullen met links en banners, maar het zal erg tegenvallen. Ten eerste, omdat je niet gevonden wordt in zoekmachines omdat je geen tekst hebt, kun je geen zoekmachineoptimalisatie gebruiken. Ook is uw website op deze manier erg onvriendelijk en onhandig voor elke bezoeker. Ten slotte moeten we er ook op wijzen dat de bezoeker geen enkele wens of reden zal vinden om op de links te klikken. Je hebt toch geen informatie gegeven? Geef dus een goede, nette omschrijving van wat de bezoeker achter de link kan vinden en waarom die informatie waardevol voor hem kan zijn. Maar zie je er een paar procent meer conversie mee?

Focus op de doelgroep in affiliate marketing

De meest voorkomende fout bij affiliate marketing in Nederland is dat de website-eigenaar een kleurrijke verzameling links en producten kiest zonder enige lijn te trekken. Dit is niet alleen vreemd, maar ook erg onhandig, omdat geen enkele bezoeker weet wat hij op de site kan vinden. En daarom werkt het niet. Richt je dus altijd op de doelgroep en zorg ervoor dat de links, producten en leads die je kiest ook echt interessant zijn voor die doelgroep. Zo krijg je automatisch een bepaald aantal mensen die regelmatig terugkomen om te kijken of er nieuwe informatie is.

Hoe beter je de doelgroep kunt identificeren en het aanbod kunt afstemmen op de vraag van de doelgroep, hoe beter het resultaat op termijn zal zijn.

Meten is kennis en kennis is geld

Je kunt blindelings meerdere producten selecteren en de volgende maand hetzelfde doen, maar is het niet veel verstandiger om bij te houden welke producten statistisch gezien de beste verkopers zijn? In het affiliate programma heb je altijd een rapportage met statistieken waar je precies kunt zien wat je aan wie hebt verdiend. Zet dit product om in een groepsrapport en je weet meteen waar je op kunt wedden om meer geld te verdienen. Links die systematisch niets doen, kunt u gewoon verwijderen. Het is zonde van de ruimte.

Niets is duurder dan een dode link

Houd ook eventuele correcties of wijzigingen in het programma in de gaten. Links zijn niet altijd geldig en vooral kortingscodes verlopen soms voor uw bezoekers. Wanneer u deze verlaat, gaat u op twee manieren rechtstreeks naar de boot. Ten eerste komen uw websitebezoekers op een andere website terecht en daar verdient u niets aan. Dit is niet zo erg, maar de tweede reden is veel erger: een bezoeker gaat winkelen met je kortingscode die verlopen lijkt te zijn. En het geeft je goede naam een ​​deuk.

Affiliate Marketing Tips

De affiliate marketing tips hier zijn bewezen effectief. We vermelden bewust geen partnerprogramma’s omdat elk programma zijn eigen voor- en nadelen heeft. Daarom hebben we wat meer algemeen advies gegeven, met bijzondere aandacht voor de teksten die je kunt gebruiken, het affiliate programma dat je gebruikt, het kiezen van je doelgroep, het werken met statistieken en het bijhouden van het programma dat je gebruikt. Als je het goed doet, is de kans groot dat je er nog goed geld mee kunt verdienen.€