Aegon Flexibel Sparen – online sparen met een hoge rente

Een vast deposito of flexibel Aegon bankspaarrekening is vaak een hoogrentende spaarrekening. Flexibel sparen is sparen op internet zonder bijkomende verplichtingen. Geen minimum saldo vereist. Bij internetsparen is de rente variabel en kan het geld direct worden opgenomen, bij een spaardeposito kan het geld langer worden geblokkeerd. U kunt ook kiezen voor een spaarrekening bij Knab, onderdeel van Aegon.

U spaart Aegon Internet bij Aegon Bank

Aegon is een verzekeringsmaatschappij en tevens een bank. Spaarrekeningen en bankspaarproducten lopen niet via de verzekeringstak van deze groep, maar via Aegon bank. Veilig en betrouwbaar. Zoals de meeste banken in ons land is ook deze bank gedekt door de bankgarantie van De Nederlandse Bank. Dit betekent dat het bedrag van 100.000 euro per persoon gegarandeerd is zodra de bank in de problemen komt.

Flexibel sparen is online sparen

De Aegon Flexibel Spaarrekening is 100% online sparen zonder aanvullende voorwaarden, dus direct opzegbaar:

24/7 online accounttoegang

Zoals we graag zien, houdt u alles over de Flexibele Spaarrekening online bij. Het account is 24 uur per dag, 7 dagen per week online beschikbaar. Doorsturen, volgen, afdrukken van rapporten – het is allemaal mogelijk. U kunt maximaal drie tegenrekeningen bij een andere bank aangeven. Dus overboeken naar toegang tot geld is nooit een probleem. Als u van uw spaarrekening af wilt, kunt u deze ook online afsluiten.

Aegons eigen stijl behouden is geen optie meer

Aegon heeft het aantal spaarrekeningen teruggebracht. Zo is de bekende Eigen Stijl spaarrekening opgeheven, dat is jammer, want daar zou je een hogere rente op je spaargeld kunnen krijgen als je bereid zou zijn om allerlei regelingen te treffen voor je spaargeld. Het hoefde niet moeilijk te onderhandelen om een ​​hogere rente te krijgen. Flexibele opbouw vindt echter plaats zonder contracten. Aegon heeft echter de mogelijkheid behouden om een ​​spaardeposito te openen. Bij een spaardeposito zet u uw geld voor een langere periode vast, de spaarrente blijft gedurende deze tijd gelijk, maar u kunt het geld niet direct opnemen. Dit laatste (intrekking) is pas mogelijk als de termijn is verstreken.

Depositoaccumulatie is ook mogelijk

Wil je voor een langere periode geld in Aegon zetten, dan kan dat ook met een spaardeposito. De looptijd is vrij te kiezen en varieert van 1 jaar tot 10 jaar. Het voordeel van een grote inleg is dat je voor een langere periode een hogere rente kunt krijgen en deze staat ook nog eens voor de hele periode vast. Wie verwacht dat de spaarrente in de nabije toekomst zal stijgen, kiest voor een direct opneembare spaarrekening een lagere rente. Deze percentages zijn variabel en zullen toenemen naarmate de rente stijgt.

Voorraad in Knapbank

Niet iedereen weet dat Aegon ook eigenaar is van Knab Bank. Ook kunt u bij deze Knab bank sparen tegen een gunstige rente. Voordat u een bepaalde bank- of spaarrekening kiest, is het daarom een ​​goed idee om eerst te kijken naar de verschillende mogelijkheden bij meerdere dienstverleners.

Bespaar ruimte bij Aegon met een mooi besparingspercentage

Bij Aegon heb je veel mogelijkheden om te sparen en altijd met een hoge rente. U krijgt een hogere rente door aanvullende contracten af ​​te sluiten en te kiezen voor een spaardeposito voor minimaal 1 jaar. De rente is niet alleen hoger, maar ook vast.€